Жителів луцького зоопарку побільшало. ФОТО

Жителів луцького зоопарку побільшало. ФОТО
У зоопарку Луцька з'явилося шість нових мешканців.

Нутрія на ім’я Маша привела шестеро малюків. Зараз звірята себе почувають добре та навіть купаються разом із мамою, - пише Волинський інформаційний портал з посиланням на директора КП «Луцький зоопарк» Людмилу Денисенко.

Як розповіла Денисенко, малюки з’явились на світ у суботу, 13 липня, приблизно о другій годині дня. Народились звірята без жодних проблем. Їхня мама також почувається добре.

«Навіть не схудала», - жартує директор КП.

Наразі новонароджені живуть із мамою й харчуються молоком, яблуками та навіть морквою. Спробували малята вже й покупатись.

До слова, директор звіринцю зауважила, що нутрії в зоопарку з’явились не так давно, а тому вони - порівняно нові його мешканці.

Що ж до батьківства, то мама малюків має персиковий окрас, а от тато – зеленкуватий. Власне маленькі нутрії більше схожі тата, адже теж мають зеленкуватий відблиск.

Варто додати, що батька потомства поселили окремо, в іншому кінці зоопарку. І вже двічі тваринка тікала з клітки й гуляла територією звіринцю.

«Ми б дозволили йому погуляти ще, але боялись, що він утече за межі зоопарку. А там із ним може трапитись різне», - зауважила співрозмовниця.

Що ж до подальшої долі малят, то їх, швидше за все, обміняють або продадуть, адже зимувати поки що їм на території зоопарку ніде. Тому Людмила Денисенко запевнила, що помилуватись маленькими нутріями відвідувачі зможуть до кінця літа, опісля ж у них з’явиться нова домівка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
смішнючі!)
Відповісти
Гарненькі
Відповісти
Буде шапка директору зоопарка.
Відповісти
Тіпун тобі на язик.
Відповісти
хах, такі малі підсвинки, а вже гризуть))
Відповісти