Скандальний новоспечений гравець «Волині» став героєм туру

Скандальний новоспечений гравець «Волині» став героєм туру
Нападник футбольного клубу "Волинь" Ігор Сікорський, який нещодавно поповнив ряди "хрестоносців", став героєм 5 туру Першої ліги.

Про це повідомляє SportArena.

"Двома голомаи з пенальті Ігор Сікорський приніс "Волині" перемогу в дуже важливому матчі з "Агробізнесом". Заробив перший 11-метровий, а у випадку з другим пенальті - на нього адресувалася передача. У другому матчі за свою нову команду оформив дубль, хоча до цього тричі відбігав без забитих м'ячів", - написали про Ігоря Сікорського спортивні аналітики.

Нагадаємо, Ігор Сікорський раніше грав за «Агробізнес». Всього в першій лізі сезону 2019/20 він зіграв 29 матчів, забив 11 гол. Саме у волочиському “Агробізнесі” стався скандал стосовно Ігоря Сікорського. Клуб розірвав контракт із гравцем, який відпочивав в Росії. ”Спалив” себе Ігор Сікорський, виставивши в Intagram фото із Санкт-Петербурку на фоні російських символів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стррррашная сила!!!
Відповісти
Сачко -малорос, і взяв у команду колаборанта і запроданця.Менітака "перемога" не потрібна! Геть сачка напару з сікорським. У райцентрі Волочиську, чомусь не захотіли мати справу з продажним ублюдком, а воно пригрілось в Луцькій Волині. Ганьба!!!
Відповісти
Не має писакам видно більше тематики про що писати. Вони тепер вцепились до футболу, все хочуть І.Сікорського опустити та написати резонансну статтю про нього, а ніхто не ведеться ні на Волині, ні в Україні. Напишіть краще як він виборов ФК "Волині" кінець кінцем першу перемогу. Ні треба облити хлопця брудом. Так точно, як досі вже на протязі 4-х місяців обливають брудом М.Луческу румина, який був головним тренером ФК "Шахтар" Донецьк, а через деякий термін очолив ФК "Динамо" Київ.
Відповісти
Це тобі бидло не треба для ФК "Волинь" перемоги такої, а сотні і тисячі вболівальників клубу схвалили такий вибів президента та головного тренара ФК "Волинь". Так що сиди на дивані та незабудь натягти на своє злиденне обличчя марлєву пов'язку, а то смердить від тебе. Твоє бачення щодо футболу відносно Ігора Сікорського до одного місця.
Відповісти
Проти малоросів і російських колаборантів.
Відповісти
Останні новини
Скандальний новоспечений гравець «Волині» став героєм туру
08 жовтень, 2020, 08:13