Під час «Бандерштату» УПА повоює з «Вермахтом»

Під час «Бандерштату» УПА повоює з «Вермахтом»
Під час фестивалю «Бандерштат» реконструюють бій УПА з німецьким військом.

Традиційною невід’ємною складовою фестивалю є театралізоване військово-історичне дійство, - повідомили у прес-службі дійства.

Так, починаючи з 2009 року на фестивалі «Бандерштат» були відтворені бої, сюжетами яких були типові історії боротьби українських повстанців із радянськими військами, коли у 1944–1945 роках волинське село потрапляло під облаву НКВС.

Цього року відвідувачі фестивалю зможуть переглянути захоплююче театралізоване військово-історичне дійство «Бій відділів УПА проти підрозділів німецького «Вермахту».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО "БАНДЕРШТАТ-2013"


«Вперше за всю історію фестивалю «Бандерштат» ми покажемо бій відділів УПА проти армії Третього Рейху. Сьогодні вкрай важливо показати, що українські повстанці боролися не лише проти радянських окупантів, а й проти нацистських загарбників. Оскільки нинішня влада часто спекулює цим питанням, намагаючись приховати правду про Борців за волю України», – сказав голова Рівненського осередку організації «Пам’ять» Володимир Пастушок.

Зазначимо, що організатором дійства виступає Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УПА воювало з Вермахтом???А шо,ще й перемагало Вермахт???:)Все що могли ці вояки зробити,так це напасти гуртом на якогось поодинокого фріца,та ще й не факт,що вони від нього не відгрібали:)В жодному прямому бою УПА ніколи не перемагало німців.ЖОДНОМУ:)))Це зараз вони герої,а тоді німці їх навіть за людей не щитали.Гімлер завжди з іронією називав Бандеру командиром "щурячого війська".Як би зараз була війна,то оці підгузники,що називають себе патріотами перші б продали свою країну:)))
Відповісти
Звідки ти такий "розумний" взявся? такі як ти тільки вміють що яйцями кидатись, і ще патякати дурне!!! Піди краще прикупи яєць, а то щось пропустиш, то твої відірвуть...
Відповісти
гусь-даун
Відповісти
Шановний пане Гузь!Ви спочатку як усі нормальні хлопці в Україні підіть послужіть в українське військо.Я ж знаю як вас від служби в армії відмазували:)))Може напишете самі,якщо не соромно перед хлопцями???А потім вчіть когось як батьківщину любити:)
Відповісти
Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять», проводить незаконні розкопки могил часів війни...Знаю бо родич розказував який є членом даного товариства
Відповісти
Уті-путі шавки з штабу Партії регіонів, собаки гавкають, а ми собі йдемо.
Відповісти
А куди ви йдете???:)За Гузем?У дупу???Йдіть-йдіть:)))
Відповісти
Він хоч щось робить і його ім'я не зникає з екранів та моніторів, бо ви шавки його постійно клюєте.
Відповісти
Вася,Гузь змінив стільки партій і продав стільки друзів,що Іуда на його фоні дивиться янголятком:)
Відповісти
Останні новини
Під час «Бандерштату» УПА повоює з «Вермахтом»
18 липень, 2013, 08:26