Зеленський назвав умову повернення в Україну жорсткого карантину

Зеленський назвав умову повернення в Україну жорсткого карантину
Президент України Володимир Зеленський заявив, що якщо в Україні щодня фіксуватимуть 9,5 тисяч хворих на COVID-19, то у країну повернеться жорсткий карантин.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

“Критичною для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9,5 тисяч щоденних заражень коронавірусом. Якщо матимемо більше 9,5 тисяч інфікованих щодоби, ми будемо змушені запроваджувати жорсткий карантин. Але тоді зупиниться економіка нашої країни й буде дуже складно всім”, — зазначив Зеленський під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій закликав їх допомогти у протидії поширенню COVID-19.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КЛОУН КАРАНТИНОМ ВІДВОЛІКАЄ УВАГУ ВІД ТРИКРАТНОГО ПОГРАБУВАННЯ ПЕНСІЙ В ПЕНСІОНЕРІВ! скажіть а бандерівці стусенятівці чи то опежопівці медветчатівці повернуть нам реально трикратнообкраденні клятими жидами парашенком-зельцманом ПЕНСІЇ і заощадження ощадбанку УРСР? ЩО-о-о? НІ? ТОДІ ВИ ВСІ СРАНІ бендеро-опежопскі поцріоти КРАДУЩІ ПЕНСІЇ І ЗАОЩАДЖЕННЯ ідіть в ХУЙ ДО ПЕКЛА!!! В АДУ ВАМ МІСЦЕ УГОТОВАНЕ! ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Зеленський назвав умову повернення в Україну жорсткого карантину
20 жовтень, 2020, 03:18