Як вибрати розкладні стільці*

Як вибрати розкладні стільці*
Багато хто полюбляє відпочивати на природі. Особливо в теплі дні, коли сонечко світить, можна вибратись на риболовлю чи шашлики. Або поєднати одне з іншим. Для зручного відпочинку краще придбати кемпінгові меблі. Розкладні стільці завжди стануть в нагоді на природі. Але важливо вибрати правильний якісний продукт, аби не зіпсувати відпочинок.

Різновиди стільців

Всі розкладні стільці розділяють на декілька категорій:

• табурети;
• крісла;
• шезлонги.

Перший вид дуже зручний. Табурети відрізняються своєю компактністю. Їх легко переносити, та перевозити як в громадському транспорті, так і в автомобілі.

Слід зауважити, що такий стілець є досить зручним, на ньому можна комфортно просидіти протягом довгого періоду часу. Що часто роблять рибалки. Є м’які варіанти, а є жорсткі. Останні можна використовувати не лише, як стілець, а й як приставний столик.
Стілець-крісло підходить для більш довгого відпочинку на природі, коли є бажання посидіти біля води, почитати улюблену книгу. Такі меблі мають декілька способів складання. Існують тростини та книжки.

Перший варіант дуже зручний в складеному вигляді, та ще гарніший в розкладеному. М’які підлокітники дозволяють розміститись з комфортом в такому кріслі.

Дуже зручно перевозити стілець-тростину та книжку. Вони займають небагато місця в багажнику.

Стілець-шезлонг ідеально підходить для нічного відпочинку на природі. На ньому зручно лежати, засмагати чи спати вночі. Та в складеному вигляді такі крісла займають найбільше місця. Проте вони теж помістяться в багажнику автомобіля, а в громадському транспорті вже перевозити їх буде не зручно.

Є меблі, які поєднують в собі всі різновиди, але вони коштують найдорожче.

Як вибирати меблі для пікніка

Вибираючи розкладний стілець для пікніка необхідно звернути увагу на каркас, тканину основи, та наявність чохла для транспортування.
В залежності від частоти використання потрібно вибирати матеріал виробу. Існують дерев’яні меблі, каркасні з тканинною основою, металеві з м’яким сидінням, пластикові та інші.

Важливо обирати стілець за міцністю корпусу, зручністю в складеному вигляді, та враховуючи кошти, які можна потратити на його придбання. Також не слід забувати про зовнішній вигляд меблів. Можливо придбати не один стілець, а цілий комплект разом зі складним столом, та влаштувати справжнє свято на пікніку. На разу широкий асортимент кемпінгових меблів дозволяє підібрати варіант, який задовольнить потреби кожної людини. Якщо звернутись по допомогу до менеджерів магазину Kupistul.ua, то вам допоможуть вибрати найкращі меблі за вашими побажаннями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: стільці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.