БрендПол – найкраще місце для придбання дверей та підлогового покриття*

БрендПол – найкраще місце для придбання дверей та підлогового покриття*
Гарна та комфортна оселя – не розкіш, а цілком зрозуміла необхідність. Щоб зробити квартиру чи будинок саме такими, потрібно використовувати високоякісні матеріали для ремонту. І саме тому вам варто завітати в інтернет-магазин БрендПол. Тут ви знайдете ламінат, вінілову плитку, паркетну дошку, супутні товари для монтажу підлогового покриття. Є й великий вибір міжкімнатних дверей від провідних виробників – laminat-parketdoska.com.ua/dveri/mezhkomnatnyye-dveri/darumi. Цей магазин створено спеціально для допомоги вашому ремонту. Ви просто повинні зазирнути на його сторінки з кількох причин.

Асортимент

Простіше сказати, чого в каталозі немає. Більше 2 500 товарів від виробників з України, Турції, Австрії, Бельгії. Покриття та двері з високоякісних натуральних та синтетичних матеріалів, цілком безпечні для здоров’я, розроблені для максимальної довговічності та комфорту.
Також тут можна замовити й послугу вкладання ламінату, вінілової плитки чи паркетної дошки. Всі роботи виконують професіоналами, які чудово знають правила поведінки з тим чи іншим типом покриття.

Зручність

Багато людей з недовірою ставляться до придбання товарів у Інтернеті, оскільки бажають особисто їх оглянути. Компанія БрендПол має 3 магазини в Києві, де ви можете ознайомитися з усіма товарами. Однак і при замовленні в мережі вам не доведеться турбуватися. На сторінці кожного товару є його докладний опис та реальні фотографії. Ця інформація дозволяє вибрати покриття чи двері так, наче ви дивитеся на них у магазині.

Доставка можлива по всій Україні. З моменту підтвердження замовлення до його отримання проходить максимум кілька днів.

Надійність

На усі товари надається гарантія виробником чи його офіційним представником. У будь-якому випадку магазин не лишає клієнта наодинці з проблемою, а шукає ефективний шлях її вирішення. Якщо виникає гарантійний випадок, ремонт виконує кваліфікований монтажник.

Можливий обмін чи повернення товару згідно з передбаченими чинним законодавством умовами.

Обслуговування

Сучасний клієнт – людина вибаглива, і він має на це право. Тому магазин БрендПол робить увесь процес спілкування з покупцем максимально комфортним для нього. Консультанти допоможуть підібрати товари, пояснять їхні особливості. Спеціалісти магазину подбають про швидку доставку та монтаж. Ви можете поставити найрізноманітніші питання – відповідь обов’язково знайдеться. Зручність – ось що важливо для покупця не менше, ніж якість. А з БрендПол ви отримуєте і те, й інше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
БрендПол – найкраще місце для придбання дверей та підлогового покриття*
22 вересень, 2020, 21:24