На Львівщині вп'яте відбудеться масштабний фестиваль «Захід»

На Львівщині вп'яте відбудеться масштабний фестиваль «Захід»
Цьогоріч на Львівщині уже вп’яте буде великий музичний фестиваль «Захід».

Як і в минулому році, дійство відбудеться на базі «Сонячна галявина», що у селі Родатичі Городоцького району Львівської області.

Усього фестиваль триватиме три дні – 16, 17 і 18 серпня.

«Узявши лік із 2009 року, «Захід» став потужною арт-подією країни. На честь і совість просуває музичні та мистецькі ідеї та усіляко витягує народ із пластмаси, офісів та моніторної засмаги», – йдеться на офіційному сайті фестивалю.



Організатори фесту обіцяють, що дістатись до місця проведення заходу буде неважко – від головного залізничного вокзалу Львова курсуватимуть спеціальні автобуси. Крім того, зі Львова до села Родатичі можна доїхати чисельними електричками. Проживати можна буде в наметовому містечку.

Також організатори фестивалю забезпечують: охорону фестивальної території; пункт медичної допомоги; чергування нарядів міліції і рятувальників; наметове містечко водою та дровами; туалети на фестивальному майданчику тощо.

Вхід на фестиваль платний: вартість квитка на три дні становить 300 гривень. Квитки можна купити у Луцьку, номер телефону розповсюджувача: 093 119 85 44.

У програмі фестивалю - виступи таких гуртів: Zdob Si Zdub, Ляпис Трубецкой, Воплі Відоплясова, Скрябін, Бумбокс, Noize MC, Крихітка, O.Torvald, The Вйо, Роллікс, Сергій Жадан та Собаки в Космосі тощо.

За новинами підготовки фестивалю можна слідкувати як на офіційному сайті, так і у групі в соціальній мережі «Вконтакте».

Нагадаємо, минулоріч журналісти ВолиньPost’у бачили, як тисячі людей відривалися на фестивалі «Захід».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Львівщині вп'яте відбудеться масштабний фестиваль «Захід»
19 липень, 2013, 14:30