На Волині рятувальники вчилися гасити пожежу на хлібзаводі. ФОТО

На Волині рятувальники вчилися гасити пожежу на хлібзаводі. ФОТО
Тактико-спеціальні навчання відбулися на території комбінату хлібопродуктів, що у Володимирі-Волинському на вулиці Княгині Ольги,5.

Відпрацювання дій персоналу підприємства та організація взаємодії рятувальників, військовослужбовців, аварійно-рятувальних служб міста у разі виникнення пожеж відбулося 19 липня, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС.

За задумом тактико-спеціальних навчань, пожежа виникла у складському приміщенні на площі близько 200 метрів квадратних.

Працівники адміністрації комбінату організували оповіщення та евакуацію людей з території КХП і складського приміщення, зустріли пожежно-рятувальні підрозділи та забезпечили проїзд до місця пожежі, а також відключили електроенергію.

На місце події оперативно прибули працівники добровільної пожежної дружини комбінату хлібопродуктів, чергової варти державної пожежно-рятувальної частини №7 та військової частини А-2331 Збройних Сил України.

Пожежу швидко ліквідували. Бійці ДСНС спільно з працівниками Збройних Сил України відпрацювали основні питання взаємодії з адміністрацією об’єкту та з відповідними службами міста.

До гасіння умовної пожежі залучено 4 автомобілі та 17 чоловік особового складу, а також служби 102, 103, 104, енергонагляд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині рятувальники вчилися гасити пожежу на хлібзаводі. ФОТО
19 липень, 2013, 15:43