На Волині чоловік убив жінку на очах в її дочки. ФОТО

На Волині чоловік убив жінку на очах в її дочки. ФОТО
Шість ножових поранень наніс чоловік своїй співмешканці на очах в її дочки.

Трагедія трапилася у Любомльському районі, що на Волині, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Майже рік 47-річний чоловік щовихідних приїздив у Любомльський район в гості до 38-річної жінки, яка сама виховувала п’ятирічну доньку. Залицяльник допомагав їм, як міг, адже сподівався, що згодом вони стануть сім’єю.

Проте часто між ними з різних причин виникали суперечки й негаразди, у результаті жінка виганяла свого співмешканця. Однак, минав час, чоловік просив вибачення і повертався.

Після чергової суперечки він пішов ніби назавжди. Проте, коли жінка разом із дочкою повернулася додому, він вже чекав їх із ножем у руках. Згодом з’ясувалося, що, аби потрапити в будинок, чоловік зняв шибку вікна.

«Як тільки вони зайшли в будинок, зловмисник наніс жінці шість ножових ударів, три з яких – прямісінько в серце, – розповів перший заступник начальника, начальник слідчого відділення Любомльського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Анатолій Дружук. – Після цього зловмисник втік, залишивши дитину наодинці з покійницею».

Дівчинка через вікно вибралася на вулицю, побігла до будинку бабусі і повідомила про те, що сталося.

Тож, на місце події прибули правоохоронці. Чотири доби міліціонери спільно з прикордонниками обстежували територію села і навколишніх населених пунктів. Впіймали ж чоловіка неподалік від будинку загиблої.

Щодо чоловіка розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, жінкам взагалі треба бути пильними. Дивитись, кого ведеш до хати. А краще взагалі нікого не вести, хай чоловік вас веде до себе.
Відповісти
БОже жаль ту дитину маленьку, така психологічна травма на все життя. Тому придурку не 15 років потрібно а в три рази більше! психів порозводилось!
Відповісти
А фото автомобіля патрульної служби нам тут навіщо?
Відповісти
Останні новини
На Волині чоловік убив жінку на очах в її дочки. ФОТО
19 липень, 2013, 17:07