15 кращих рекламних роликів з футболістами. ВІДЕО

15 кращих рекламних роликів з футболістами. ВІДЕО
Гравець англійського "Ліверпуля" Луїс Суарес знявся в рекламі банку, яка за два дні набрала більше мільйона переглядів на YouTube.

FootballTop.ru згадує кращі комерційні відео за участю футболістів.

15. FIFA 13 - Join the Club


Свіже відео від EA Sports. Ті, хто грає в комп'ютерну гру FIFA 13, в ролику представлені такими ж зірками, як футболісти. В офісі їх зустрічає аргентинець Лео Мессі, футболки роздає воротар англійського "Манчестер Сіті" Джо Харт , а англійський тренер-ветеран Гаррі Реднапп слухає 15-річного хлопця, який пояснює тактичні нюанси. У ролику знявся репер Снуп Догг.



14. Nike - Airport

Перед чемпіонатом світу-1998 тоді ще чотириразові чемпіони світу бразильці "вбивають час" в аеропорту, поки хтось не дістає м'яч. Зірки збірної Бразилії грають у футбол у будівлі аеровокзалу, а в ролі захисників виступають поліцейські. Незрозуміло, навіщо в кадрі з'являється легендарний французький футболіст Ерік Кантона. Тоді, мабуть, це було модно.



13. Бекхем приїжджає в МЛС

Сльози уболівальниць мадридського "Реала" і захват фанів футбольного клубу з Лос-Анджелеса - в емоційному півхвилинному ролику, присвяченому трансферу Девіда Бекхема в «Гелаксі».



12. Nike - The Cage


11 років тому ролик був легендою. 24 кращих футболісти планети разом з Еріком Кантона в ролі рефері зібралися на гігантському танкері, щоб провести таємний турнір. Команди грали 3 на 3 в металевій клітці під ремікс пісні Елвіса Преслі. Бюджет ролика перевищив 100 мільйонів доларів, а режисером став Террі Гілліам, який зняв культові "Страх і ненависть у Лас-Вегасі" і "12 мавп". За мотивами "Клітки" вийшла комп'ютерна гра.



11. Nike - Роналдіньо

Вірусний ролик: Роналдіньйо під час тренування отримує нові бутси і чотири рази поспіль потрапляє у поперечину з 16 метрів, не даючи м'ячу опуститися на землю. Правда чи монтаж - причина суперечок.



10. Nike - Good vs Evil


Сили зла хочуть знищити футбол, і на останню битву за улюблену гру проти монстрів вийшли Роналдо, Луїш Фігу, Паоло Мальдіні, Кантона, Патрік Клюйверт і Руї Кошта. Люди, звичайно, перемогли, і Євро-96 все-таки відбулося.



9. Gana Gol - Лендон Донован

Зірка американської футбольної ліги Лендон Донован незаконно перетинає кордон, щоб зробити ставку в мексиканській букмекерській конторі. Прикордонник його, звичайно, впізнає і відправляє назад в дірку в паркані.



8. Nike - Mercurial Vapor IX

Нова реклама бутс з Кріштіану Роналду б'є всі рекорди по динаміці і - особливо - якості візуальних ефектів.



7. Nike - Shox Streaker


Один з перших роликів, де пішли від лобового підходу. Відомий рекламний режисер Френк Баджо зняв культового футбольного героя - стрікер, людину яка вибігає на поле під час матчу під схвальний гул трибун. Зйомки проходили в грудні на домашній арені "Міллуолла", і, як зізнався виконавець головної ролі: "Вийшло круто, але я до біса замерз".



6. Carlsberg - Old Lions


Зірки збірної Англії минулих років: Боббі Чарльтон, Пітер Бердслі, Пітер Шилтон, Джеф Харт, Джекі Чарльтон збираються вранці вихідного дня, щоб зіграти в турнірі ветеранів. Тренує "Старих левів" Сер Боббі Робсон. Англійський, але дуже зрозумілий гумор, легенди в оригінальних образах і, мабуть, найкраща паб-команда в світі.



5. Adidas - Jose 10 +

До чемпіонату світу-2006 Adidas підготував чи не найкращий зі своїх футбольних роликів. Іспанські хлопчаки Хосе і Педро вирішують пограти у футбол і, як прийнято у дворі, по черзі набирають команди: Сіссе - Кака, Зідан - Бекхем, Дефо - Данн і т.д. З'являються навіть Беккенбауер з Платіні. А закінчується все до образливого реалістично: мама кличе Хосе додому, і той забирає м'ячик.



4. Пиво Kronenbourg - The Farmers Of Alsace

"Фермери в Ельзасі живуть, як британські футбольні зірки", - вводить у курс справи Ерік Кантона. Роздають автографи, їздять на спортивних авто, купаються в променях слави. Оригінальний і веселий підхід без каруселі фінтів і трюків теж працює.



3. Pepsi - Бекхем

Найкраще вірусне відео. Бекхем на каліфорнійському пляжі б'є по сміттєвих баках, як би випадково попиваючи з бляшаної банки. Схоже на Роналдіньо, але англієць завжди покриває більшу аудиторію. Досі не зрозуміло: потрапив Девід по-справжньому або допомогла комп'ютерна графіка.



2. Nike - Take It To The Next Level

У 2008-му Гай Річі, режисер гангстерської класики "Карти, гроші, два стволи", "Великого куша", "Револьвера" і "Рок-н-рольщик", а також уболівальник "Челсі", зняв шутер від першої особи про шляхи from zero to hero голландського хлопчини, в якому деякі знайшли схожість з гравцем "Манчестер Юнайтед" Робіном ван Персі.



1. Nike - Write the Future

До чемпіонату світу-2010 мексиканець Алехандро Гонсалес Іньярріту, режисер фільмів "Сука любов", "Вавілон", "21 грам" і "Бьютіфул", номінант на "Оскар" і "Золотий глобус", зняв масштабних ролик, у порівнянні з яким більшість фігурантів рейтингу виглядають дебютантами-аматорами.

У рекламі знялася вся елітна армада Nike: Кріштіану, Дрогба , Руні, Каннаваро, Рібері, Роналдіньо, Донован, Піке, Фабрегас, Іньєста, Уолкотт, тенісист Роджер Федерер, баскетболіст Кобі Брайант, актор Гарсія Берналь і його величність Гомер Сімпсон.

За три роки Adidas так і не придумав адекватну відповідь. Дивіться і насолоджуйтеся.



P.S. Луїс Суарес


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кріштіану - симпатяга
Відповісти
Останні новини
15 кращих рекламних роликів з футболістами. ВІДЕО
20 липень, 2013, 15:55