«Волинь» на останніх хвилинах обіграла «Оболонь». ВІДЕО

«Волинь» на останніх хвилинах обіграла «Оболонь». ВІДЕО
Луцька "Волинь" вийшла на третє місце турнірної таблиці Першої ліги.

Це відбулося завдяки перемозі волинян над київською "Оболонню" з рахунком 2:1. Матч відбувся у вівторок, 10 листопада, на стадіоні Авангард, повідомляє Конкурент.

За луцький клуб двічі забив Богдан Оринчак (на 4-й та 94-й хвилинах матчу). За "пивоварів" відзначився Олексій Майданевич.

Завдяки цій перемозі та поразці рівненського "Вересу" у матчі з "Альянсом", "Волинь" вийшла на третю сходинку турнірної таблиці Першої ліги. В активі "хрестоносців" – 21 очко. Гірняк-Спорт має 23, а Чорноморець – 24.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ФК "Волинь" - молодці!!! Молодці!!! Молодці!!! А тепер Василь Вікторович Сачко вже забудьте поєдинок з ФК "Оболонь", а налаштовуйтеся з хлопцями на більш тяжкий матч з ФК "Верес". Рівненська футбольна команда хоча і новачок у Першій Лізі, але проблеми створює всім лідерам, і так само може зіпсувати настрій ФК "Волинь". Так що просимо нас не підведіть, і зі всією злістю та відповідальністю підійдіть до цієї зустрічі, а 15.11.2020 року там у м. Млинів на стадіоні "Колос", покажіть сусідам рівненчанам, що до них приїхали волиняки, а не там якийсь собі ФК "Кристал" Херсон.
Відповісти