У Луцьку підприємці продовжують страйкувати біля управління поліції

У Луцьку підприємці продовжують страйкувати біля управління поліції
Луцькі мітингувальники прийшли страйкувати під стіни Головного управління Нацполіції області.

Мирний мітинг влаштували 11 листопада.

Нагадаємо, що більше тисячі людей, які із самого ранку стояли на Київському майдані, згуртувавшись, пішли колоною до управління поліції.

Люди вимагають дозволити бізнесу і підприємцям законно працювати у період карантину.

За годину пікетування під ОДА заступник Юрія Погуляйка Анатолій Костик вийшов до активістів та запросив ініціативну групу із десяти людей на перемовини. Через місцеву владу мітингувальники передали звернення до прем'єр-міністра України Дмитра Шмигаля із проханням врегулювати ситуацію і не знищували бізнес, однак лишилося ще звернення і до поліції. Активістам пропонували його також віддати у ті ж руки, однак вони вирішили не зупиняти протест і пішли до управління поліції.

Наразі мітингарі вимагають, аби до них вийшов начальник ГУНП у Волинській області, полковник поліції Юрій Крошко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер до нас дружньо з податками завітайте
Відповісти
Я вже сиджу без роботи 8-м місяців на одну нещасну пенсію - 2000 грн. і не здихаю, а навчилася виживати. Нехай тепер вони наші славні бізнесвумени, бізнесмени поживуть на 2000 грн. у місяць. До речі у кожного другого підприємця є автомашина, а у деяких торгашів по дві та по три автомашини є, то нехай одну зі своїх авто продадуть, і їм хватить рік жити бе проблем як у Господа за пазухою. От привикли скаржитись на життя та бігати, як так зразу з плакатами агітувати і бастувати на вулицю або до міської мерії, блокувати громадський транспорт. Можуть так само як я, як всі люди ще 8-м місяців сидіти вдома, дотримуватись карантинних обмежень. Немає нічого складного треба поважати інших ще можливо здорових громадян, а не заганяти їх до своїх поганих кафе, барів, ресторанів, столових. Хватить, що вже у громадському транспорті половина населення Луцька без масок їздить. Всі бачу вже здорові і наплювати на інших мешканців.
Відповісти
Марію Іванівну.Набрались бабла.Посидіть на карантині.Давайте спасем націю,а то не буде для кого працювати.А податки все одно не платять в повній мірі майже всі.І працівники зазвичай не оформлені.
Відповісти
Ще й муз.жокеїв притягнули на мітинг.Вони взагалі 100% ніколи не оформлялись.Тому і дірка в Пенсійному фонді.
Відповісти
А навіщо ті ресторани в лікарню працювати нехай ідуть.
Відповісти
Все розумію... немає і людей роботи, немає грошей... Але ж подумали б про інших. Присунулись на мітинг, потерлись один в одного і привіт ковід. Отепер дружньо будуть кричати, що місця в лікарнях для хворих на ковід немає. Для чого ці масові скупчення!? Бидло, яке не кориться рішенню влади, всупереч законам всеодно хочуть бабло гребти.
Відповісти
Не можу дочекатися коли Марія Іванівна піде
за свою пенсію купить буханку хліба.І нехай би податкова до неї прийшла і взяла пояснення як на 2000грн. сьогодні можна жити без додаткових доходів.
Відповісти
Якби свого часу не скавучали, а виконали всі вимоги за 2 тижні, то спокійно могли б же від того всього позбавитись! На Китай подивіться!!! Але ж тут Україна, тут "особливі" люди... :( Навіть немає з ким говорити!
Відповісти
Рестораторам є що закинути, але не з позиції пролетарського лайна типу податкової, патріота, або тієї, що підтримує. Основним платником податків в Україні є не коломойські, а малий та середній бізнес. З тих податків ота, що підтримує, отримує пенсію. Лише 2000 грн, бо олігархи встигають вкрасти більше, аніж внести в пенсійний фонд. Якщо сьогодні, за рекомендацією олігархів, малий, середній бізнес загнати в карантин, то з чого ви "славні" пролетарські пенсіонери за пів року будете отримувати пенсії, а бюджетники зарплати??? А по-друге, а хто головним чином порушує норми гігієни? Таж відвідувачі. Підіть на базар. Зграя тупих пенсіонер без елементарних масок, або з куском марлі нижче морди.
Відповісти
Ви хоча б розумієте те, що говорити?
Відповісти
а плакати які гарні. мабуть малювали фарбою самі. видно що не готувались наперед.
Відповісти
Люди висловлюють свою позицію,це їх право,зафіксоване в конституції.Торгаші,базарники...а ви хто?Маса,люмпен...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підприємці продовжують страйкувати біля управління поліції
11 листопад, 2020, 12:20