Губернатор Волині «нагримав» на контролюючі органи

Губернатор Волині «нагримав» на контролюючі органи
Робота управління Міндоходів та Держінспекції з питань праці, пов’язана із зменшенням зарплатних боргів, не влаштовує голову Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Про це стало відомо під час оперативної наради в облдержадміністрації 22 липня.

За словами заступника голови Волинської ОДА Едуарда Стоєва, за станом на 1 липня цього року заборгованість з виплати зарплати становить 3,34 мільйона гривень. А це на 473 тисячі менше, ніж у червні.

На двох же підприємствах-боржниках, проти яких порушені кримінальні провадження, – «Каскад Транспорт» та «Каскад Продакшн» – і взагалі «притихла» активність щодо виплати зарплат.

Проблеми є й з рівнем зарплат на 25 підприємствах в області, зокрема на виробничо-торговому підприємстві «Світязь» та серед перевізників.

Щодо цього Борис Клімчук звернувся до представника Держінспекції з питань праці. Мовляв, ці процеси має контролювати саме ця служба, але питання не вирішується.

«Якщо ви не приносите ефекту, то для чого ви, якщо приписи не виконують? Ми констатуємо у вас незадовільну роботу», - висловився губернатор Волині.

Мав зауваження керманич Волинської ОДА і до управління Міндоходів, яке «не заводить» своїх працівників до перевізників.

«Хто там? Куми, свати? В чому там справа, де зв’язки?» - звернувся до заступника начальника ГУ Міндоходів Волині Андрія Тимейчука голова ОДА.

«У цьому списку 25, перевізники: сім’я Голєвих і інші. Ми розуміємо, що водій маршрутки не буде крутити баранку за 900 гривень, ми розуміємо, що є чорний нал», - зауважив Борис Клімчук.

Тож, він дав завдання розібратися із ситуацією і писати «листи щастя» тим підприємцям, які «гальмують рух Волині уперед» у вирішенні питання заборгованості з зарплат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніхіра він незробить бо це система а систему неламають бо сам система
Відповісти
батьківські постучав кулачком..на кого там гримати..іх хтось призначав..так як його..
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині «нагримав» на контролюючі органи
22 липень, 2013, 11:41