Способи закупки товарів оптом з Китаю*

Способи закупки товарів оптом з Китаю*
У наш час склався стереотип, що вся китайська продукція поганої якості. Насправді, в Китаї, як і в будь-якій іншій країні, можна знайти і якісну продукцію, так і ту, що такою характеристикою не похвалиться.

Великим сегментом, який доставляється з Китаю в Україну, є товари для кухні. Сюди відносяться не тільки різні кухонні дрібниці, а й електротовари. Безліч магазинів, що займаються торгівлею таких виробів, замовляють їх оптом саме з Китаю. Проблема полягає лише в тому, як найбільш вигідно закупити товари оптом з Китаю. Далі розглянемо кілька способів.

Відвідування китайських виставок

Це хороший спосіб для тих, хто самостійно хоче переконатися в якості товару й вибрати кращого виробника. Так, в Китаї щодня проходять тематичні виставки, де збираються представники найрізноманітніших підприємств і демонструють свій товар. Перевагами виставок є наступні пункти:

• особисте отримання інформації про виробника й обраний товар;
• збір контактів великої кількості виробників;
• перевірка наявності всіх необхідних сертифікатів;
• можливість знайти найбільш вигідні оптові ціни.

Крім плюсів, такий спосіб має й свої мінуси, основними з яких є володіння китайскою мовою та висока вартість подорожі в Китаю, адже враховувати постібно не тільки переліт, але й проживання.



Співпраця з посередником

Альтернативним способом є посередник, який займається пошуком товарів для вас, враховуючи технічне завдання, а також підписанням всіх документів. Але послуги такої людини також влетять в копієчку.
Окрім такого посередника, ними можуть виступати й українські фірми, що закуповують товар з Китаю і вже тут займаються оптовою реалізацією. Однією з таких є "Allfi". На сайті компанії https://allfi.com.ua/catalog/tovary-dlya-kuhni ви можете ознайомитися з асортиментом товарів для кухні.

Це молода компанія, яка тільки починає свій шлях в даній сфері, а це означає, що ціни у них більш, ніж доступні. Філософія компанії звучить так: "Успіх поруч". Вони стверджують, що розвиток клієнта прямо пропорційно впливає на їх розвиток. Тому компанія відповідає за якість кожного товару, адже основне їх завдання не продати, а задовольнити своїх замовників.

Компанія постійно розширює свій каталог, представляючи все нові та більш вигідні товари. З ними вам не потрібно переживати про те, що доставлення з Китаю займе понад місяць, адже вся продукція вже зберігається на їх складах і готова до відправки. Скориставшись зручним для вас способом доставлення, в мінімальні терміни усі товари будуть знаходитися у вас.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Способи закупки товарів оптом з Китаю*
14 жовтень, 2020, 15:54