Стало відомо, де працює колишній головний медик Волині Ігор Ващенюк

Стало відомо, де працює колишній головний медик Волині Ігор Ващенюк
Після звільнення із управління охорони здоров'я Волинської ОДА, яке він очолював 15 років, Ігор Ващенюк не пішов із медицини. Однак, у державних структурах він більше не працює.

Про це він розповів у коментарі ІА "Конкурент".

Нині Ігор Ващенюк працює у ТОВ "ГЕМО МЕДИКА Луцьк".

"Зараз я працюю в "Hemo Medica" медичним директором. Якийсь час був на біржі, а зараз вже тут працюю. Мені цікаво освоювати новий напрямок і нові завдання", - розповідає медик у коментарі виданню.

До слова, медична лабораторія «ГЕМО МЕДИКА» працює у шести областях України, та надає повний комплекс лабораторних послуг.

Довідково:

Ігор Ващенюк до 2005 року працював головним лікарем Луцької станції швидкої медичної допомоги. Опісля очолив управління охорони здоров'я.. У квітні цього року звільнився із займаної посади. Тоді епідемія коронавірусу набирала обертів на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лікарем він ніколи не був і нікого не лікував, а усе своє свідоме життя "очолював". "Лікар"-адміністратор.
Відповісти
У словосполученні "лікар - адміністратор" ключове слово -лікар. Є лікарі - практикуючі, є лікарі - науковці, є лікарі - адміністратори. Всі вони працюють у медицині, давали клятву Гіпократа і всі залуговують на повагу, бо працюють на пацієнтів .
Відповісти
А є ще "терапевти", які у вузі обирають спеціалізацію наприкінці останнього курсу і, таким чином, стають "терапевтами". Вони до глибокої старості сидять у поліклініках або в мініатюрних дільничих лікарнях на 15 ліжок, жодного разу в житті не поїхали на підвищення кваліфікації, гумовими молоточками стукають по коліну пацієнта, дивляться язик і горло і виписують всім однакові, як курячі яйця, рецепти. Серед таких "практикуючих" на ранній стадії найбілше бажаючих піти в адміністратори. Ващенюк - один з них.

Відповісти
Він мабуть єдиний з обласного керівництва аполітичний керівник-фахівець, який працював при чотирьох президентах в фаховій, дотаційній галузі і залишився відданим справі.
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, де працює колишній головний медик Волині Ігор Ващенюк
19 листопад, 2020, 16:00