Як більш ефективно здавати нерухомість в оренду онлайн?*

Як більш ефективно здавати нерухомість в оренду онлайн?*
Сьогодні нерухомість є одним з найбільш затребуваних товарів на OLX. Причому це стосується як продажу, так і здачі в оренду «квадратних метрів». Ви отримуєте в розпорядження чудовий майданчик, що дозволяє швидко знаходити клієнтів. Але потрібно постаратися – конкуренція, особливо у великих містах, є досить жорсткою. Тож варто дізнатися, як заробляти на ОЛХ більш ефективно.

Переваги

Багато орендодавців досі помилково вважають, що на ринку є лише вони та їхні клієнти. Насправді ж потрібно постійно рахуватися з третьою стороною – конкурентами. Тому ваше завдання – максимально виділити свою пропозицію. Покажіть, чому вона повинна зацікавити клієнта, тоді як на сайті є сотні й тисячі подібних оголошень.

Використовуйте для цього будь-які позитивні аргументи. В квартирі дозволяється тримати тварин? Поруч є парк? Місця для паркування? Все це необхідно зазначити в оголошенні. Кожна така перевага додає вам балів у конкурсі, що проводить орендатор.

Переваги краще перечислити маркованим списком:

• Перше.
• Друге.
• Третє…

Так інформація краще сприймається читачем.

Точна інформація

Доволі часто орендодавці неточно вибирають категорію товару на онлайн-майданчику. Перевірте, чи правильно ви встановили населений пункт, кількість кімнат та інші параметри. Навіть невелика помилка означає втрату значної кількості потенційних клієнтів.

Фото

Вже так багато сказано про важливість якісних фотографій в оголошенні. Але досі часто можна побачити знімки квартир, які зовсім не викликають бажання швидше зателефонувати орендодавцеві.
Знімки повинні бути яскравими, інформативними та різноманітними. Не потрібно фотографувати в різних ракурсах одну й ту ж кімнату. Покажіть усі приміщення, разом з коридором, туалетом, балконом тощо. Уявіть, що квартира – це красуня, для якої ви готуєте фотосесію. Приберіть помешкання, приховайте недоліки. Постарайтеся, аби на знімкам все виглядало максимально «апетитним».

Реклама

Не варто нехтувати можливістю отримати користь від рекламних інструментів ОЛХ. Це ефективне рішення для привернення уваги потенційних клієнтів. Уважно вивчіть пропозиції сервісу та визначте, чи варто використовувати той чи інший інструмент. Чим жорсткішою є конкуренція, тим більше значення має така реклама. Адже вона допомагає виділитися, що і є ключовим завданням орендодавця.

Оновлення

Намагайтеся оновлювати оголошення так часто, як тільки це дозволяється правилами сервісу. Після кожного такого оновлення ваша публікація піднімається вгору. А це означає, що її помітять більше людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.