Особливості процедури SMAS-ліфтингу*

Особливості процедури SMAS-ліфтингу*
Старіння шкіри, на жаль, неминуче, навіть найякісніший косметичний догляд не зможе попередити цей неприємний процес. Для вікової шкіри найкращим вибором стане професійна косметологічна процедура SMAS-ліфтингу, яка здатна замінити хірургічне втручання та помітно покращити стан обличчя. Проведенням такої процедури успішно займаються професіонали компанії Gold Laser, більш детально про неї можна дізнатись на сторінці https://goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/lazernyie-protseduryi/smas-lifting.

Що собою являє SMAS-ліфтинг

SMAS-ліфтинг – це відносно нова процедура, яка набула широкої популярності завдяки особливостям технології, помітному результату після одної процедури, відсутності болю та негативного впливу на організм. Вона дозволяє швидко позбавитись глибоких, середніх та мімічних зморшок, задіює процеси природної регенерації шкіри, робить контури обличчя чіткішими, а рельєф шкіри гладким та рівним.

Процедуру можуть проводити лише кваліфіковані косметологи з допомогою спеціального апарату в основі якого лежить концентрація ультразвукових імпульсів в місці, на яке наведена насадка пристрою. Потужність та глибину дії спеціаліст налаштовує індивідуально під потреби шкіри кожного клієнта.

Попри те, що процедура повністю безболісна та не чинить негативного впливу на організм, перед її проведенням важливо проконсультуватись з лікарем та детально обговорити переваги та недоліки з косметологом, який буде її проводити.

Кому підходить SMAS-ліфтинг

Процедура SMAS-ліфтингу підходить всім, у кого проявляються вікові зміни шкіри, вона дозволяє ефективно боротись з такими проблемами:

• опущенні кутики губ та брів;
• деформація овалу обличчя;
• мімічні та глибокі зморшки;
• «нависання» повіки;
• обвисання шкіри в області щік, шиї та підборіддя;
• асиметрія контурів обличчя або однієї з його частин;
• поява другого підборіддя;
• дрябла шкіра після значного схуднення;
• локальні жирові відкладення на обличчі та тілі;
• гравітаційний птоз тканин.

Дуже важливо довіряти проведення SMAS-ліфтингу та інших косметологічних процедур лише висококваліфікованим спеціалістам, які пройшли відповідне навчання та володіють потрібними навичками. Обов’язково слід уважно вибирати косметологічний центр та спеціаліста, який буде займатись вирішенням проблем вашої шкіри, вивчити відгуки та рейтинг закладу. Перед першою процедурою просто необхідно проконсультуватись з косметологом та обговорити всі деталі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліфтинг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.