«Як коти в маслі», – мер Луцька про своїх підлеглих

«Як коти в маслі», – мер Луцька про своїх підлеглих
Міський голова Луцька Микола Романюк (на фото) після відпустки має дуже багато зауважень до роботи підлеглих і навіть пообіцяв кадрові зміни.

Про це він говорив 23 липня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

За словами Миколи Романюка, його підлеглі дуже розслабилися.

«Нікому нічого не треба», – впевнений мер.

«Я не хочу називати прізвища. Але є така людина, яка в міській раді працює і, зокрема, причетна. Лежить дорожній знак. Впав. Переступила, пішла додому. На другий ранок знов через той самий дорожній знак переступила й прийшла на роботу в міську раду», – описав мер ситуацію, наголосивши, що його дивує така байдужість працівників мерії.

«Невже не болить душа за місто?» – обурюється Романюк.

«У мене терпіння вже закінчилося. Будем зовсім по-іншому працювати. Найближчим часом будуть певні кадрові зміни в міській раді. Тому що так далі бути не може. Розслабилися. Як коти в маслі. Половина апарату – коти в маслі. Прийшов на роботу, пішов з роботи. І все», – наголосив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А раніше як було? Мабуть так само. Треба всіх наказувати і добре.
Відповісти
Держслужбовці - утриманці бюджету. Мають служити народові. Не виконують обов'язки - у нас багато безробітних, хороших кандидатів безліч. Незамінних працівників немає, тим більше на держмлужбі.
Відповісти
Ха-ха, можу собі уявити як небайдужий мер піднімає чужу обгортку від чіпсів, щоб в урну викинути
Відповісти
гииииииииииииииииииииии))))))
Відповісти
В першу чергу звільнити потрібно таких "кадровиків" як Вербич,
який підбирав цих "котів в маслі". Це справжній "котяра". Хто в міській раді відповідає за роботу апарату? Ю.Вербич!
Відповісти
Нічо собі!!! Шось він не відпочив добре у відпустці, чи просто не з тої ноги встав...
Відповісти
хай менше набирають на роботу в міську раду знайомих, друзів, братів, сватів, коханок, які ніколи й не будуть переживати за місто та його мешканців, для таких людей важлива лише корочка держслужбовця, тобто дармоїда, який нічого не робить ДО і ПІСЛЯ пенсії... набирайте людей на справжній конкурній основі, а не замилюєте конкурсом очі, а самі наперед вже знаєте, хто його пройде... коли вже совість проснеться, га?
Відповісти
вражає..йде 28 рік "перестройки".комсомольці роблять "ускорєніє " сотий раз..
Відповісти
ото не було мяра 2 тижні і вся робота завалилась, його підлеглі дуже розслабилися, нікому нічого не треба, половина апарату – коти в маслі, а все через те, що людина, яка в міській раді працює, аж 2 дні переступала через дорожній знак, який завалився))) ото критерій оцінки роботи апарату міської ради))) а хто ж набирав на роботу апарат? Ьарабашка, напевно)))
Відповісти
:) і всі тепер подумають, ой йой, яких хороший мер
Відповісти
Ну а що? Правильно зауважив. Та людина, принаймні, не полінувалася б, хоч анонімно подзвонити на гарячу лінію тієїж мерії і повідомити про той повалений знак.
Відповісти
Були такі люди яким не було байдуже, але в Лариси Миколаївни і деяких депутатів наближених до Вас пане Мер на них (нах) були інші погляди.... Тепер маємо те що маємо.
р.s Дожились до того що начальник відділу благоустрою сама поле квіти на квітниках в робочий час - це що невміння керувати підконртольними КП чи ПОКАЗУХА? І таких прикладів було є і буде безліч допоки люди будуть перебувати на своїх місцях.......
Відповісти
Вербич з тим набором зажерся. Між собою ділять посади і в міську раду і в цнап.
Відповісти
Просто пані Лариса, котора Соколовська, і пан Вербич управляють міською радою і іншими кп так, як собі забажають.
І починати, пане Романюк, треба не з ЦНАП, а ще з призначення Соколовської, а потім і її "друга" Яковлєва своїми заступникам, а таких зажерливих як Сорока - радниками.

Ганьба!!! І Вам, Микола Ярославович, в тому числі.
Відповісти
Борис Гнатович дуже класний дядечко.
Відповісти
тобі "роботу"?
Відповісти
Вірне зауваження мера, лише шкода, що у нього загальмована реакція: чомусь він побачив, що в мерії лише чистять нігті і вирішують шкурні справи, не за кілька місяців перебування у мерському кріслі, а за неповних три роки. А Вербич - це фатальна помилка Романюка. Мерія - не притулок для вербичів і йому подібних, а голова міста - не мати-Тереза.
Відповісти
Позвільняйте тих "котів як у маслі". Дайте іншим трошки вершків назбирати.
Відповісти
А шо,нашого мера хіба підлеглі бояться?По моєму навряд:)
Відповісти
Такою самою "виховною" демагогією займається у Володимирі друг Романюка по комсомолу-Саганюк. При людях показово кричить,лякає. БЕЗ ЛЮДЕЙ- ПІДМОРГУЄ І ХВАЛИТЬ.Принцип підбору кадрів-вміння бути холуєм і лизоблюдом,а який з тебе фахівець-до с.....ки!А дурні пенсіонери тішаться "строгим" мером.У вас так само,дорогі лучани, це два чоботи з однієї фірми.
Відповісти