Фотоконкурс від ВолиньPost: виграй фотоапарат і телефон

Фотоконкурс від ВолиньPost: виграй фотоапарат і телефон
Інтернет-видання ВолиньPost оголошує фотоконкурс «Моє літо». Переможцям дістанеться професійний фотоапарат Canon від інтернет-магазину Lazeika, а також два смартфони HTC від інтернет-видання ВолиньPost.

Фотоконкурс триватиме з 23 липня до 2 вересня 2013 року.

Фотоконкурс проходитиме паралельно на сторінках видання ВолиньPost в соціальних мережах Facebook та ВКонтакте.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ВОЛИНЬPOST У ВКОНТАКТЕ

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ВОЛИНЬPOST FACEBOOK

У фотоконкурсі можуть брати участь фотографії на літні теми. Тематика може бути різноманітною: відпочинок на морі чи в горах, «дачні», міські і будь-які інші теми «з літнім присмаком».

УВАГА: просимо учасників бути чесними і розуміти, що фотографія має бути справді «літньою»: себто на ній не повинно бути снігу, людей в шубах, жовтого листя чи людей на фоні інтер’єрів (коли просто не зрозуміло – в липні зроблена фото чи у грудні).

ЯК ВИЗНАЧАТИМУТЬСЯ ПЕРЕМОЖЦІ

Головний приз – фотоапарат Canon EOS 650d 18-55 IS від інтернет-магазину Lazeika – отримає автор фото, яке визнають переможцем члени компетентного журі.

У журі ввійдуть професійні й авторитетних фотомайстри. Серед них - Віктор Чухрай, Микола Комаровський, Володимир Стельмах, Юрій Косюк, Ярослав Близнюк, Богдан Гончарук та інші

Журі обиратиме переможця з 20 фотографій-фіналістів. У фінал вийдуть по 10 фотографій з кожної з соцмереж, які наберуть найбільшу кількість «лайків».

Окрім того, автори двох фоторобіт, які наберуть найбільшу кількість «лайків» у кожній з соцмереж, отримають «призи глядацьких симпатій» - телефони HTC ….

(В разі, якщо журі назве переможцем фото, яке й так набрало найбільшу кількість лайків, «приз глядацьких симпатій» отримає автор роботи, яка за кількістю лайків посіла друге місце).

УМОВИ УЧАСТІ У ФОТОКОНКУРСІ

Кожен учасник має право подати на конкурс не більше трьох фото, автором яких він є.

Учасник має право одночасно брати участь у конкурсі в обох соціальних мережах. При цьому фото, подані на конкурс, не повинні повторюватися.

Учасник, який подає фото на конкурс, мусить вказати:

- ім’я та прізвище автора фото (саме він в разі перемоги отримає приз);

- дату та місце зйомки;

- короткий довільний опис того, що зображено на фото (зверніть увагу, опис це не те саме, що дата і МІСЦЕ зйомки!!! Не лінуйтеся описати фото: за яких обставин його зробили, що саме зображено на фото тощо);

- в яку з соцмереж треба помістити фото для його участі в конкурсі.


ОБМЕЖЕННЯ

Кожен учасник має право додати максимум три фотографії у кожну з соцмереж.

Учасникам забороняється «накручувати» лайки: при найменших ознаках такого накручування фото зніматиметься з конкурсу.

Редакція залишає за собою право не допускати окремі роботи до участі у конкурсі. Причиною може стати неякісне фото чи невідповідність тематиці. (При цьому редакція обґрунтовуватиме відмову).

ЯК ВІДПРАВИТИ ФОТО НА КОНКУРС

Аби додати фото на фотоконкурс, учасник повинен надіслати свої роботи на пошту [email protected]. Нові фото додаватимуться в альбом фотоконкурсу в соцмережах максимум протягом доби після того, як їх отримає редакція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фотоконкурс від ВолиньPost: виграй фотоапарат і телефон
23 липень, 2013, 00:00