Крісло-кокон: вигадана необхідність чи реальна потреба сучасної людини?*

Крісло-кокон: вигадана необхідність чи реальна потреба сучасної людини?*
Крісло-кокон - популярний сьогодні різновид меблів, який активно використовується дизайнерами в створенні сучасних інтер'єрів. Незвичайне підвісне крісло - це справжній розрив шаблону. Така оригінальна конструкція абсолютно не вписувалася в рамки сприйняття меблів звичайною людиною і викликала справжній фурор, стала предметом бурхливих обговорень.

Особливості та привілеї крісла-кокона

Дійсно, крісло-кокон - хороша альтернатива для домашнього інтер'єру. Такі меблі вносять нотки свіжості в приміщення, а також роблять його стильним. До того ж, перебувати в такому кріслі дуже затишно. Це відмінний варіант для відпочинку, релаксації, відновлення внутрішніх сил і гармонії. Крісло, виконане в формі кокона, дозволяє відірватися від землі, нейтралізувати всі переживання, позбутися нав'язливих думок. У ньому можна просто мріяти, думати "ні про що", читати улюблену літературу, дивитися фільми, смакувати напої, радіти і сумувати. Це надійний і затишний куточок, в якому завжди тепло і затишно. Приємне погойдування з боку в бік позитивно впливає на людину, дозволяє нормалізувати дихання і заспокоїтися.



До переваг крісла-кокона відносять:

• оригінальний зовнішній вигляд;
• велику сферу застосування. Кокони легко вписуються практично в будь-які інтер'єрні рішення, активно використовуються як в домашньому просторі, так і в громадських закладах. Так, в офісному приміщенні крісло комп'ютерне можна сміливо доповнити кріслом-коконом, яке допоможе змінити обстановку, швидко розслабитися і знайти вірне рішення проблеми;
• високий рівень комфортабельності;
• безпечна конструкція. Ризик перекидання зведений до мінімуму;
• якісне виконання. При виготовленні моделі застосовуються виключно інноваційні технології, а також ретельно відібрана сировина натурального походження - ротанг, різні види металевих з'єднань, бамбук, вербові гілки.

Підвісні крісла обов'язково стануть родзинкою інтер'єру, запорукою гарного настрою і позитивних емоцій.



Різновиди крісел-коконів

Крісло-кокон, як і будь-які інші меблі, має кілька варіацій в залежності від наступних критеріїв:

• тип кріплення (стельовий, стійка);
• технологія створення крісла (плетені, каркасні, глухі);
• місткість (одномісні, двомісні);
• матеріал виготовлення;
• габарити;
• стиль виконання.

Стельові моделі монтуються за допомогою троса до поверхні. Головне, щоб стеля змогла витримати навантаження, була монолітною і надійною. Крісла на стійці є мобільною альтернативою, яка може застосовуватися не тільки вдома, а й на вулиці і навіть в офісі. Плетені вироби виглядають дуже витончено, мають невелику вагу, але при цьому залишаються досить міцними. Крім них, на ринку можна зустріти крісла з м'яким каркасом, які ідеально повторюють вигини людського тіла і дозволяють максимально комфортно розташуватися. Захист від сторонніх звуків і шумів забезпечать глухі моделі. Підбирати крісло-кокон слід з урахуванням цілей, які будуть поставлені перед даним видом меблів, а також кількістю вільної площі і стилем приміщення. Грамотно підібране крісло - гарантія створення затишного куточка в будинку, офісі, громадському місці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Крісло-кокон: вигадана необхідність чи реальна потреба сучасної людини?*
25 вересень, 2020, 10:17