У мерії Луцька розповіли, де оформляти пільги на оплату електроенергії

У мерії Луцька розповіли, де оформляти пільги на оплату електроенергії
У Луцьку в чотирьох місцях прийматимуть заяви від мешканців міста на надання пільг у грошовій формі з оплати електроенергії.

Пільговику необхідно подати до департаменту соціальної політики заяву встановленого зразка, - повідомили у мерії Луцька.

Заява заповнюється на підставі таких документів: посвідчення, що підтверджує право па пільги, будинкової книжки, ідентифікаційного номеру (власників та членів сім'ї, на яких поширюється пільга - дружини, чоловіка, дітей до 18 років).

Прийом заяв департаментом соціальної політики проводитиметься за адресами: пр-т Волі, 4а; вул. Бенделіані, 7 (філія № 2); Федорова, 9 (ЖКП № 11); Соборності, 23 (ЖЕК № 8 ЖБК).

Нарахування пільги у грошовій формі здійснюється щомісячно та перераховуватиметься на особистий рахунок пільговика в банку або виплачуватиметься через підприємства зв'язку.

Розміри грошових виплат на надання пільг з оплати електроенергії розроблені в межах норм споживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 879 «Про встановлення норм користування житлово-комунальними послугами громадянами, які мають пільги щодо їх оплати», відповідно до чинних тарифів на послуги з оплати електроенергії та кількості членів сім'ї, на яких поширюється пільга.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мерії Луцька розповіли, де оформляти пільги на оплату електроенергії
23 липень, 2013, 15:16