Як обрати автокрісло для новонароджених?*

Як обрати автокрісло для новонароджених?*
Безпека дітей під час спільних сімейних поїздок, дуже важливий момент на який обов'язково варто звернути увагу дбайливим батькам. Все частіше про безпеку подорожей з дітьми, батьки замислюються ще задовго до народження малюка. Незважаючи на інтуїтивну складову вибору, варто звертати і на багато дуже важливі параметри. У наш час в дитячих магазинах представлений широкий асортимент пропозицій купити автокрісло https://babymax.com.ua/avtokresla. На які параметри варто звернути увагу при виборі такого важливого атрибуту спільних подорожей?

Як вибрати дитяче автокрісло?

Одним з найважливіших моментів, які варто зрозуміти, це те що, існує 3 групи автокресел для новорожденных. Серед них:

1. Група 0. Вони розраховані на дітей до 6 місяців. Візуально вони нагадують автолюльку перенесення. З боків в ній оснащені спеціальні отвори і кріплення для штатних ременів безпеки. Важливий момент, установка їх значно відрізняється від звичайних. Вона кріпиться боком, а не в бік руху. Такі варіанти часто йдуть в комплекті з дитячими колясками, що дозволить заощадити сімейний бюджет. Варто також відзначити кілька мінусів, це велика вага (7 кг) і маленький термін експлуатації (до 6 місяців).
2. Група 0 +. Серед усіх представлених варіантів, даний один з найпопулярніших. Його використання можливо до 15 місяців (до 13 кг). Кріплення не займе багато часу, установка проти ходу руху. Для максимальної безпеки автокресло для новорожденных оснащується п'яти точковими ременями безпеки. Установка проводиться за допомогою спеціального блоку isofix. Їх мобільність і безпека, одні з головних причин автокресло купить. Виготовлені такі варіанти, у вигляді максимально комфортних для малюків коконів. Варто також відзначити можливість звільнення правильно ременів безпеки, і замінити їх штатними ременями безпеки.
3. Група 0 + / 1. Дане детское автокресло, володіє найтривалішим строком використання. Він призначений для дітей від народження до 4 років. Установка таких варіантів проводиться як проти ходу руху (до 15 місяців), так в сторону руху (до 4 років).

Останні дві групи автокрісел для новонароджених, найбільш популярні завдяки великому терміну експлуатації. Група 0, не має сенсу як окрема покупка. Все тому що, зараз представлений широкий асортимент дитячих колясок, в комплекті з якими йде дитяче автокрісло. Автокрісло купити, радимо в спеціалізованих магазинах дитячих товарів для малюків, наприклад інтернет магазин Babymax. При виборі дуже важливо враховувати не тільки рівень безпеки, але і то наскільки малюкові буде комфортно в сидінні. Тому, якщо є така можливість, покупку краще здійснювати з дитиною, що б він міг сісти і спробувати на скільки комфортно буде в дитячому автокріслі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.