Для навчання та розваг: вибираємо комп'ютерне крісло для школяра*

Для навчання та розваг: вибираємо комп'ютерне крісло для школяра*
Раніше діти робили уроки і відпочивали в різних місцях. І терпіти не могли сидіти на місці. Дворовий футбол, занедбані будівництва і, звичайно, забави з сірникової сіркою - дитинство багатьох нинішніх батьків пройшло саме в такому ключі. Але комп'ютери все змінили. Сучасна дитина проводить біля монітора не менш як 5 годин щодня, а значить, може стати жертвою сидячого способу життя. У KULIK SYSTEM знають, як цьому перешкодити.

Вся справа в ергономіці

Більше рухатися - слушна порада, але не в боротьбі з сидячим способом життя. Так, регулярні прогулянки, зарядка і відвідування спортивних секцій зміцнять дитяче здоров'я. Але не компенсують перетиснені судини і значні навантаження на міжхребцеві диски. І навіть не особливо скоротять час, проведений сидячи. У цієї проблеми є тільки одне комплексне рішення - ортопедичні дитячі комп'ютерні крісла.

Завдання, з яким вони блискуче справляються, - мінімізація шкоди від довгого сидіння. Для цього потрібно розташувати тіло в анатомічно правильному положенні. Бонусом до здорових спини і органів малого тазу стане правильна постава. Це і є ортопедичний ефект. Але для його досягнення потрібні:

• Система підтримки. У кожного вигину і виїмки повинна бути своя задача. А разом їм належить стабілізувати всі відділи хребта і таз. Розробкою таких систем займаються вертебрологи, ортопеди, реабілітологи та експерти з ергономіки.
• Велика кількість регулювань. Ні, вони потрібні не тільки для того, щоб крісло росло разом з дитиною. Точна початкова настройка - запорука здоров'я і комфорту. У моделях КУЛИК СИСТЕМ регулювань навіть з запасом - близько 40.
• Пружний наповнювач. Саме він не залишає дитині вибору: в таких кріслах можна сидіти тільки правильно. Традиційні матеріали з цим завданням не справляються. Зате авіаційний пористий каучук - легко.

Надійна індивідуальність

Всі 3 дитячі моделі, представлені на сайті KULIK SYSTEM, Досить важкі. Тільки KIDS для самих маленьких важить менше 20 кг. Це неспроста. Всі ключові вузли виконані з металу. Таке крісло дитині так просто не зламати. Та й не протерти: всі 4 види оббивки (АЗУР і антара, натуральна і екошкіра) б'ють рекорди зносостійкості.

Виберіть «трон» для вашого чада в фірмових магазинах в Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. Або скористайтесь онлайн-конструктором, щоб задати унікальне поєднання матеріалів, кольорів і вишивки на спинці. Можете внести корективи навіть у гарантійний термін - збільшити його зі стандартних 12 до 24 або 36 місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крісло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.