Віктор Павлік виступив на ювілеї в райцентрі на Волині

Віктор Павлік виступив на ювілеї в райцентрі на Волині
Волинський районний центр Стара Вижівка відзначив 505-річчя від дня заснування концертом за участю естрадних зірок: Павла Дворського та Віктора Павліка.

Також в усіх храмах району відбулися святкові богослужіння з нагоди 69-річчя від дня визволення містечка від військ гітлерівської Німеччини та їхніх сателітів, - пише Слово Волині.

Віддавши шану загиблим, жителі селища та гості свята побували на презентації книжкової виставки в центральній районній бібліотеці, що мала назву «У літературно-мистецькому вінку селища», милувалися роботами народних умільців.

І що гріха чаїти – чекали пісні, що візьме душу за живе. Тож вона не забарилася. На запрошення народного депутата Степана Івахіва до селища завітав заслужений артист України Віктор Павлік. Він, до речі, зустрів у Старій Вижівці свого армійського товариша Миколу Міндера.

Конферансьє, заслужений артист України Володимир Корчак швидко знайшов спільну мову з дітьми та дорослими і провів із ними кілька конкурсів. А заслужений артист України Адам Горбатюк, що також був запрошений на свято, у перерві між виконанням пісень зумів організувати караоке. Його переможницею, завдяки підтримці глядачів, стала старовижівчанка Лідія Лазарук, яка є учасницею самодіяльного народного колективу «Вижівка».

Порцію доброго настрою та веселого сміху подарував усім присутнім заслужений артист України клоун Вовік (Володимир Грицюк).

Також відбувся розіграш речової лотереї. Всього продали тисячу білетів.

Власниками найкращого виграшу плазмового телевізора стало подружжя Ольги та Євгенія Дебелих. А Зоряна Ярощук виграла електричну газонокосарку. Мікрохвильові печі, праски, фени, годинники, електровикрутки та ще багато інших побутових приладів розіграли цього вечора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода,що Павлік втратив трохи популярність.
Відповісти
так он подался к штундам - там "своя" популярность ))))
Відповісти