Огляд Oppo Reno 4 Lite*

Огляд Oppo Reno 4 Lite*
Смартфон Oppo Reno 4 Lite заявив про себе не особливо голосно, але вельми гідно, враховуючи його середню вартість. Він привертає увагу матовим корпусом з візуальним "роздвоєнням", вражаючим дисплеєм і зручною оболонкою. Ці та інші плюси телефону ми розглянемо в огляді і, звичайно ж, поговоримо про недоліки.

Дивимося і тримаємо в руках


Виробник вирішив не експериментувати з формою, рамками і розташуванням камер. У цій моделі отвір для фронтальної камери витягнутий через наявність двох об'єктивів. Рамки - невеликі, що дозволяє екрану займати 90,67% площі. Телефон одягнений в пластик, його "матовий чорний" відтінок - глибокий і практично не брудниться відбитками пальців. Загалом, модель досить презентабельна і лежить в руці добре, що властиво смартфонам OPPO.

Поговоримо про головне


Наш більш «технічний» огляд Oppo Reno 4 Lite містить кілька тематичних блоків:

1. Екран. Хороший, є на чому акцентувати увагу завдяки Super AMOLED-дисплею з FullHD+ (2400х1080) і 409 ppi. Єдине, показник 60 Гц трохи підводить в порівнянні з раніше перерахованими характеристиками. Доступний вибір масштабу інтерфейсу, Зміна шрифтів, підбір варіацій Always On Display – загалом, всі стандартні налаштування присутні.
2. Продуктивність. Один з найважливіших параметрів при багатозадачності, особливо у іграх. У моделі Oppo Reno 4 Lite працює процесор MediaTek Helio P95 (MT6779). Це вісім ядер, з них два ядра Cortex-A75 (2.2 ГГц) і шість ядер Cortex-A55 (2.0 ГГц). Представлені 8 ГБ оперативки і 128 ГБ вбудованої, можна додати ще за допомогою слота MicroSD. При тестах телефон не "підвисає", ігри на простих налаштуваннях CoD Mobile і Asphalt запускаються без перебоїв, при PUBG спостерігаються просідання FPS (кадрової частоти).
3. Акумулятор. Тягне на 4015 мАг, смартфон підживлюється за допомогою блоку живлення на 18 Вт. Функція швидкої зарядки VOOC 4.0 на 30 Вт можлива, якщо докупити окрему зарядку – та, що в комплектації, не підходить. При стандартному навантаженні (близько 20 хвилин дзвінків, зйомки фото, серфінгу в Інтернеті, півгодинної гри) акумулятор тримається близько доби і повністю заповнюється за півтори години зарядки.
4. Камера. Вбудовано шість об'єктивів з незвичайними характеристиками. Основна камера на 6 МП, у неї фазовий автофокус, немає оптичної стабілізації. І перший (х2), і другий (х5) пресети для зуму працюють у форматі автоматичного кропу (з основного модуля) через відсутність телевика. У ширококутного модуля-8 МП, немає автофокусу. Задні два модулі по 2 МП виконують функцію датчиків глибини. Представлена подвійна фронтальна камера, 16 МП і 2 МП, присутній сенсор глибини.
Закінчуючи тему камери, додамо, що можна налаштовувати спалах, присутній HDR і фільтри, доступне перемикання зуму і ширококутного об'єктиву. Представлені додаткові режими, зміна швидкості відео. Основна камера досить хороша навіть при недостатньому освітленні. Якщо хочеться максимальної якості, потрібно прикупити штатив і вибрати режим «Штатив» (спойлер: без обладнання не спрацює). По суті, є сенс купити Oppo Reno 4 Lite заради дизайну, потужності, швидкої підзарядки і основних функцій камер. Онлайн-магазин KTC дає офіційну гарантію, регулярно робить знижки і пропонує безкоштовну доставку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.