Як купити ЛЕГО недорого*

Як купити ЛЕГО недорого*
Конструктори Лего - один з найпопулярніших подарунків на будь-яке свято. Він підходить і дітям і дорослим - для перших є чудові набори з піратами, замками, принцесами та супергероями, а для дорослих існують лінійки з автомобілями, програмовані набори з роботами і різні величезні конструктори на тисячі деталей.

Найбільша проблема конструктора Лего - його висока вартість. Навіть найпростіший набір з 1 фігуркою обійдеться в кілька сотень гривень, тоді як великий набір може коштувати і 10 і 20 тисяч.

Як купити Лего дешевше


Перший варіант - взяти набір на майданчику оголошень. Дуже часто виставляються в продаж як великі набори, так і просто набори деталей, з яких можна зібрати що завгодно. Мінусом може стати неповна комплектація, якщо ви купуєте набір в незібраному вигляді. Головний же плюс - ціна на 50-70 відсотків нижче від ринкової.

Крім того буває зручно купувати просто набір кубиків-фігурок упереміш. Якщо дитина тільки-тільки доріс до дрібних конструкторів - це може стати відмінним рішенням.
Другий варіант - розпродажі. До будь-якого свята, магазини, офіційно співпрацюють з компанією Лего виставляють набори зі знижками. Це можуть бути набори минає або просто колекція, яка погано продається. Але на розпродажах легко можна взяти щось дуже цікаве, якщо у вас ще не величезна колекція будинку.

Третій варіант - бандли. Часто магазини продають кілька наборів за ціною одного або ж віддають другий набір зі знижкою до 80 відсотків. Магазинам це вигідно, тому що товар не застоюється, а ви можете купити набір, який вам не дуже-то був потрібен, але деталі з нього можна використовувати в майбутньому.

Купівля оригінального Лего


Як би ви не вирішили заощадити на покупці Лего - важливо розуміти, що купить лего недорого - можна, головне не нарватися на підробку. Підробки не тільки можуть бути низької якості, з поганого смердючого пластику. Але можуть бути несумісні з іншими вашими деталями, оригінальними. Тобто, купуючи великий набір за безцінь, ви можете зіткнуться з ситуацією, коли деталі неможливо поєднати з оригінальним конструктором і навіть один з одним.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.