Французький манікюр - в яких випадках підійде класичне покриття нігтів*

 Французький манікюр - в яких випадках підійде класичне покриття нігтів*
Манікюр "Френч"

Назва манікюру «Френч» пройшло від англійського виразу «french» (французька). Він з'явився досить давно - ще в кінці 70-х рр. минулого століття - і тоді його називали трохи інакше, а саме: «натуральний манікюр». Поглянувши на фото манікюру «Френч», Ви зрозумієте, чому саме так: його майже не видно на нігтях, і в той же час він дозволяє зробити їх більш доглянутими і акуратними на вигляд. Пізніше, через популярність на модних показах в Парижі, манікюр отримав назву «французький».
У наш час це одна з найбільш частих і затребуваних послуг в салонах краси. На сайті barb.ua ви можете ознайомитися з салонами Києва і записатися на манікюр на Позняках.

Особливості

Звичайно ж, роки застосування не пройшли даром. Сьогодні можна знайти цілий ряд варіацій френча. При бажанні можна замовити французький манікюр з малюнком - або покриття «Shellac french», яке протримається не один тиждень. Якщо говорити про класику, то вона передбачає наявність білої смужки на кінці нігтя, інша частина повинна бути покрита ніжно-рожевим або бежевим світлим лаком. Багато виробників навіть пропонують цілі набори для френча, хоча придбати елементи можна і окремо. Звичайно, манікюр, зроблений в домашніх умовах, можна легко відрізнити від проведеного на професійному рівні.

Зворотний французький манікюр

Ця назва френча, який виконаний зворотним чином. Тобто кольором виділяється не кінчик, а ложа нігтя. При цьому можливі найрізноманітніші конфігурації! Поглянувши на фото цього манікюру, Ви будете приємно здивовані тому, наскільки привабливо і різноманітно може виглядати цей вид декоративного покриття.

Особливості

«Зворотний Френч» заслужено вважається однією з найбільш популярних різновидів «французького» манікюру. Однак, на відміну від його класичного варіанту, для нанесення покриття можуть бути використані самі різні кольори - головне, щоб вони добре гармоніювали між собою. Ще одна умова: лунка нігтьового ложа повинна виділятися контрастним відтінком. Що стосується її форми, то і вона може бути промальована по-різному: як тонкої увігнутою, так і більш товстої вигнутою вгору лінією. Останній варіант дозволяє візуально подовжити ніготь і надати манікюру витонченості. Варто відзначити, що лінія, що виділяє лунку нігтя, може мати напівкруглу форму, а може бути промальована до самого верху нігтя по його бічних частинах. Можливий і ще один варіант, при якому поряд з лункою нігтьового ложа підкреслюється і кінчик нігтя - як в звичайному «Френч». Покриття, виконане таким чином, особливо красиво виглядає на довгих нігтях. Мрієте про незвичайний манікюр?

Місячний французький манікюр

Місячний френч - одна з найбільш популярних підвидів французького манікюру. Особливість в тому, що іншим кольором виділяються не кінчик, а лунку нігтьового ложа. Звичайно ж, тут знову можливий цілий ряд оригінальних варіантів і колірних поєднань. «Місячний» манікюр проводиться високоякісним гель-лаком і дозволяє домогтися такого ефекту, про який Ви і мріяти не могли.

Особливості

Поглянувши на фото «Місячного» манікюру, Ви будете здивовані тим, наскільки різним він може виглядати. Різні комбінації кольорів, різні варіанти фарбування лунок в нігтьовому ложі, різний декор - все це дозволяє підбирати унікальні рішення для кожної з наших клієнток. Так, лунка нігтьового ложа, як правило, виділяється за допомогою контрастного відтінку і може мати різну форму:
тонку, увігнуту, схожу на півмісяць;
товсту, вигнуту нагору, що дозволяє візуально подовжити ніготь;
напівкруглу, промальовані з боків нігтя до самого верху.
На довгих нігтях буде відмінно виглядати «здвоєний» варіант, при якому буде виділена не тільки лунка нігтьового ложа, а й кінчик нігтя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.