Пʼяний лучанин за кермом врізався в машину ДАІ, а потім ‒ в електроопору. ФОТО

Пʼяний лучанин за кермом врізався в машину ДАІ, а потім ‒ в електроопору. ФОТО
Чоловік, будучи в нетверезому стані, пошкодив службовий автомобіль, втікав від правоохоронців, грубо порушуючи Правила дорожнього руху, і згодом зіткнувся з електроопорою.

На порушника склали п’ять адміністративних протоколів, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Луцькі ДАІшники під час чергування зупиняли автомобіль Fiat, який їхав із великою швидкістю. Однак, вимогу правоохоронців водій іномарки проігнорував і навпаки додав швидкості.

ДАІшники розпочали погоню. Поблизу одного з перехресть, де рух був надто інтенсивним, водій усе ж таки зупинився, однак із машини не вийшов.

Коли працівники ДАІ відрекомендувалися і запропонували чоловікові вийти з авто, той відмовився. Документів для перевірки водій також не надав. Згодом, відчинивши вікно, правопорушник усе ж погодився спілкуватися з міліціонерами. Правоохоронці помітили, що водій поводиться дещо неадекватно. Чоловік почав «здавати назад».

Зрозумівши, що він тікатиме, правоохоронці також сіли в службовий автомобіль, аби переслідувати його. Однак, водій увімкнув першу швидкість і поїхав прямісінько на патрульний автомобіль держінспекторів.

Пошкодивши службовий транспорт міліціонерів, зловмисник почав утікати. При цьому нехтував Правилами дорожнього руху: перевищував швидкість, перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофору тощо. А, проїхавши незначну частину шляху, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у салоні спрацювала подушка безпеки водія, в яку він вдарився головою.

Після автопригоди чоловік заспокоївся, і пересів у автомобіль до правоохоронців.

«Затриманим виявився 28-річний мешканець обласного центру. Згідно з висновком наркологічної експертизи, чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння, – розповів начальник відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Владислав Іщенко. – На чоловіка було складено п’ять адміністративних протоколів відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлені у Луцький міськрайонний суд для прийняття законного рішення».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не написали коли саме відбувався такий бойовик? Аж цікаво....))
Відповісти
Вчора ввечері, даний автомобіль ФІАТ, зупинили ППСи на проспекті Волі, біля магазину Екватор (колишній Ельдорадо). Причиною зупинки стало те, що п*яний водій, вийшов з автомобіля, хитаючись, пішов до кіоску, щось купив і сів назад за кермо. В цей момент патрулі, які йши поряд, почали про щось з ним розмовляти. Далі я не дивився - так як поспішав додому.

А взагалі - розстрілювати таких водіїв на місці.
Відповісти
Або зжерти
Відповісти
Провокація!!!!!!!!!!!!!!!Брехня!!!!!!!!!!!!!кримінал!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Дата 18,05,2013 о 18,45,чому так пізно???????....
Відповісти
Останні новини
Пʼяний лучанин за кермом врізався в машину ДАІ, а потім ‒ в електроопору. ФОТО
24 липень, 2013, 15:41