Особливості та плюси лазерної шліфовки обличчя*

Особливості та плюси лазерної шліфовки обличчя*
Для догляду за шкірою сьогодні існує безліч засобів. Деяким людям для підтримки шкіри в здоровому стані досить вести правильний спосіб життя, використовувати хороші засоби по догляду. Іншим цього недостатньо. Досягти бажаного результату здатні спеціальні косметологічні процедури, серед яких однією з найефективніших вважається шліфування обличчя за допомогою лазера.

Лазерне шліфування – що це за процедура?


Це процедура, метою якої є поліпшення стану шкіри обличчя за допомогою комплексного впливу. Якщо немає протипоказань, шліфування за допомогою лазера можлива в будь-якому віці. Дана процедура допомагає усунути пігментацію, рубці, акне. Провести лазерну шліфовку ви можете в салоні https://coolaser.clinic/, так як її дозволено проводити виключно сертифікованим фахівцям. Також для процедури потрібен спеціальний апарат.

Лазерна шліфовка передбачає вплив на області шкіри обличчя променем лазера. Його довжина визначається фахівцем, виходячи з глибини пошкоджень. Лазерний промінь нагріває дерму, завдяки чому її клітини починають швидко оновлюватися.

Коли показана шліфування обличчя?


Використання лазера доцільно в наступних ситуаціях:

наявність на обличчі шрамів і розтяжок;
при пігментації;
зниження пружності шкіри;
поява статичних, або мімічних зморшок;
наявність слідів від акне.


Переваги косметологічної процедури


Шліфування лазером здійснюється в кілька сеансів. Кожен окремий сеанс не займає багато часу – в середньому це 15-30 хвилин. Спеціаліст може налаштовувати прилад, підлаштовуючись під стан шкіри клієнта.

Лазерний промінь сприяє омолодженню шкіри, так як провокує появу нових клітин. Особливо це актуально для людей у віці, коли природне відновлення шкіри сповільнюється. Також лазер сприяє підвищенню кількості вироблюваного еластину і колега, що мають прямий зв'язок з пружністю.

Лазерна шліфовка звужує пори, знижує кількість вироблюваного шкірного сала. Після процедури зберігається тривалий ефект, особливо це помітно при вугрової хвороби.

Використання лазера дозволяє впливати на шкіру з високою точністю, таким чином обробляючи тільки проблемні ділянки, не чіпаючи повністю здорову шкіру.

Вартість косметологічної процедури досить висока – це її головний недолік. Але ефективність і результати повністю окупають витрати. Шліфовка також може бути злегка неприємною при обробці глибоких ділянок шкіри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.