В Іспанії з рейок зійшов поїзд: загинули 56 людей. ВІДЕО

В Іспанії з рейок зійшов поїзд: загинули 56 людей. ВІДЕО
Смертельна аварія трапилася на іспанській залізниці.

Біля міста Сантьяго-де-Компостела, адміністративного центру Галісії, ввечері 24 липня сталася аварія поїзда, - пише ТСН.

Щонайменше 45 людей стали жертвами аварії потяга на півночі країни. Такими на 3:30 є офіційні повідомлення. Місцева ж радіостанція оперує цифрою в 56 загиблих, яку поки що Мадрид не підтвердив, але й не спростував. Поранення дістали більше 70 пасажирів потяга.

Відомості про загиблих і поранених наразі не є остаточними. На місці трагедії триває рятувальна операція. Представники влади припускають, що жертв може виявитися значно більше.



З невідомої причини поїзд, який прямував з Мадрида до Ферроль, на великій швидкості зійшов з рейок.

Рухомий склад нараховував 13 вагонів. За інформацією залізничної компанії Renfe, у потягу на момент аварії перебували 218 пасажирів, а також персонал. Вагони зім'яло від ударів один об одний, а в одному із них почалася пожежа.

За інформацією деяких ЗМІ, перед катастрофою міг пролунати вибух. Такі видання посилаються на слова місцевих мешканців – очевидців трагедії. Однак офіційний Мадрид поки що відкидає версію теракту як причину залізничної катастрофи.

У столиці називають імовірнішим те, що поїзд набрав завелику швидкість і не вписався у крутий поворот. Місце трагедії вранці 25 липня збирається відвідати прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Іспанії з рейок зійшов поїзд: загинули 56 людей. ВІДЕО
25 липень, 2013, 06:53