У Луцьку профспілки хочуть добудувати приміщення на Відродження

У Луцьку профспілки хочуть добудувати приміщення на Відродження
Мер Луцька Ігор Поліщук каже, що Федерація профспілок Волинської області має намір добудовувати до Навчально-методичного центру профспілок Волинської області на проспекті Відродження, 24 приміщення торгово-офісного центру.

За словами Поліщука, цим самим профспілки заберуть парковку поблизу та спотворять вигляд будівлі. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Також цей комерційний об‘єкт, на мою думку, погіршить ситуацію із унікальним сквером, що знаходиться поряд. Наступного року ми плануємо його реконструювати та осучаснити. Цілком зрозуміло, що це звичайний бізнес-проєкт, який реалізовується для заробітку коштів окремими особами, а не для діяльності профспілок", - зауважує Ігор Поілщук.

На наступну сесію винесуть проєкт рішення про скасування містобудівних умов та заборону відділу архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради видавати дозвіл на будівництво.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
03/11/2020 видали їм дозвіл на руки, а тепер забороняти? До наступної сесії там вже буде котлован. Чи котлету хочете?
Відповісти
Ото, пане мер, перша перевірка на вошивість ! Спостерігаємо за розвитком подій і надіємось на справедливе рішення. Тут же усе ясно, як білий день !
Відповісти
На це приміщення претендує Палиця!
Відповісти
Пррфспілкам можна було видати дозвіл на будівництво тільки після обгрунтування, що це приміщення потрібне для виконання функцій. А функція профспілок одна- захист найманих працівників, а не торгово-офісна діяльність. Оскільки торгівля- то не функція профспілок, то такий дозвіл можна було отримати тільки за грубі гроші. Цікаво, чи є дозвіл архітектора на зміну індивідуального проекту?
Відповісти
Вибудуйте хронологічний ряд: дозвіл надали вісля виборів, коли у Луцьку офіційно стала людина Палиці ! Той Туз архітєктор - також його ставленик. Ланцюжок замкнувся. Профспілка апріорі ніяка, а в кращому випадку с&иклива - зразу на задні лапки, бо краще віддати менше, шоби потім не забрали більше. А контроль за процесом - за феодалом. Шось заїкнулись про суди - ну ну. І результат прослідковується і резюме таке: виборці на слово дураки вже навіть не ображаються. Бо шо є - то є !
Відповісти
Останні новини
У Луцьку профспілки хочуть добудувати приміщення на Відродження
09 грудень, 2020, 09:30