Як викликати евакуатор у Львові?*

Як викликати евакуатор у Львові?*
Евакуаційні послуги не замінні в разі, коли потрібно доставити машину між об'єктами, не задіяючи при цьому її функціональні опції. Це може бути пов'язано з їх втратою через поломки або впливу ззовні, а також з відсутністю можливості у водія керувати авто з причини поганого самопочуття або відсутністю документів. При проблемі будь-якого характеру, евакуатор Львів може бути викликаний автовласником цілодобово по телефону.

Як скористатися евакуаційним сервісом


Щоб викликати евакуатор, необхідно зателефонувати в компанію, що спеціалізується на подібному сервісі і повідомити менеджера про свої наміри скористатися послугою, а також про місце розташування авто, його характеристики і адресу кінцевої точки перевезення. Знадобиться повідомити про причину звернення, щоб фахівець підібрав потрібний тип евакуатора, організував підготовку працівників, які будуть надавати послугу, і проінструктував їх про алгоритм дій. При оформленні заявки по каналу зворотного зв'язку, автовласникові потрібно буде повідомити свої особисті і контактні дані.

Коли потрібні послуги евакуатора


Потреба в евакуаційному сервісі виникає в ситуаціях, коли транспортний засіб з будь-яких причин не може самостійно пересуватися між об'єктами. Вони можуть бути обумовлені:

пошкодженням важливих функціональних вузлів автомобіля в результаті дорожньо-транспортної пригоди;
необхідністю доставки машини на змагання або з автосалону до місця стоянки на період оформлення документації;
виходом з ладу елементів гальмівної системи або рульового управління, блокуванням або пробиттям коліс при знаходженні водія в дорозі;
поганим самопочуттям водія в дорозі;
відсутністю палива в баку і при цьому віддаленим розташуванням АЗС;
непереборними перешкодами - сніг, ураган, заметіль.

Формування вартісної політики


Вартість евакуаційних послуг формується на базі встановлених тарифів, відкоригованих на величину понесених виконавцем робіт витрат. Підсумкова ціна сервісу визначається з орієнтацією на такі фактори, як:

вид транспортного засобу;
відстань між точками транспортування;
швидкість виконання заявки;
час доби, в який надійшла заявка;
час, необхідний на надання послуги;
тривалість простою евакуатора після приїзду на об'єкт;
складність під'їзду до місця розташування машини;
характер пошкодження автомобіля, що обумовлює технологію його перевезення, а також необхідність залучення додаткового транспорту до процесу евакуації.

Послуги евакуатора незамінні в ситуаціях, коли водій не може самостійно вирішити питання з доставкою машини між об'єктами. Скориставшись ними можна довірити транспортування авто фахівцям і бути впевненими в його збереження в такому вигляді, в якому він був переданий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.