Призначили заступників Ковельського міського голови

Призначили заступників Ковельського міського голови
У Ковелі затвердили кандидатури заступників міського голови та керуючого справами.

Про це стало відомо сьогодні, 10 грудня, під час засідання сесії міської ради восьмого скликання, - йдеться на сайті Ковельради.

Нагадаємо, що посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів обійме Тарас Яковлев, який останнім часом був радником міського голови. З листопада 2018 року до квітня 2020 - голова Луцької районної державної адміністрації.

Заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів працюватимуть Наталія Маленицька та Віктор Жигаревич.

Ковельчани добре знають Наталію Маленицьку як помічника-консультанта народного депутата Степана Івахіва. З 2020 року по даний час – менеджер Дирекції закупівель в ТзОВ «Вест Петрол Маркет». Віктор Жигаревич працював заступником начальника пасажирського вагонного депо Ковель.

Підтримали обранці громади і кандидатуру Івана Чуліпи на посаду керуючого справами виконавчого комітету міської ради. Трудову діяльність розпочав у 2013 році в Ковельській райдержадміністрації, де працював спеціалістом, начальником відділу містобудування та архітектури, завідувачем сектору містобудування та архітектури. 2017 - 2020 роки – начальник Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.