Де придбати оригінальний спортивний брендовий одяг та взуття Nike*

Де придбати оригінальний спортивний брендовий одяг та взуття Nike*
Розробники сучасного спортивного одягу та взуття намагаються максимально наблизити параметри продукції до потреб покупців.
Продукція авторитетного бренду nike в широкому асортименті розробляється так, щоб підвищити ефективність спортсменів, та для максимального комфорту під час тренувань і на змаганнях.

Nike для справжніх спортсменів


Компанія Nike розпочала свою діяльність у далекому 1964 році з випуску недорогих та якісних кросівок. Пізніше була випущена перша лінія одягу, що зробила бренд іще більш популярним. Окрім кросівок та спортивного одягу Nike любить радувати своїх покупців інноваційними новинками (Nike air та не менш відомих кросівок з «вафельною» підошвою).
На основі цього технології Nike виділили у взутті характерні особливості, що необхідні для досягнення поставлених цілей – підмітка, підошва та верхня частина. Кожна з цих частин постійно вдосконалюється, а також структура матеріалів, що використовуються відрізняється в залежності від видів спорту, для яких призначене взуття.

Асортимент продукції Nike


1. Для бігу. Цієї категорії взуття використовуються синтетичні матеріали: углеродний каучук, філон, філайт, кушон, матеріали у вигляді сітки для верхньої частини і т. п. Вони забезпечують високий рівень амортизації, що досягається за рахунок технологій Nile Air, Nile Shox, стійкості, знижують силу напруги в стопі, що виникає під час бігу, а також якісну вентиляцію.
Знаменита підошва у вигляді «вафлі», використовується в кросівках для бігу. Вона відповідає за правильний контакт з землею, що підвищує швидкість бігу. Якісні кросівки для бігу можна придбати у офіційного представника Nike Україна, що пропонує лише якісну продукцію авторитетного бренду.
Необхідно згадати про серію кросівок Nike Free – взуття з гнучкою підошвою, що дозволяє спортсменам заміняти тренування босоніж (вони часто практикуються бігунами). Завдяки цьому можна уникнути пошкоджень стопи.
2. Для тренувань. Взуття зазвичай шкіряне, з підошвою із каучука чи поліуретану. Воно відрізняється універсальністю, легкістю, високою надійністю, а також створене так, що не залишає слідів на поверхнях з якими контактує.
3. Бутси для футболу. Шиповане взуття, що забезпечує надійне зціплення на різних поверхнях (взуття підбирається в залежності від поверхності), комфорт (за рахунок технологій, що знижують натиск шипів), верхня частина створена з фисокопрофільної шкіри, що не вбирає вологу. У взутті для футболу продумано все, починаючи від особливої шнурівки, яку можна регулювати індивідуально. Покупці в нашому інтернет магазині можуть придбати оригінальну продукцію Найк зі знижкою, застосувавши дисконт.
Найбільш популярні чоловічі бутси – Nike Magista Orden FG, Nike Magista Onda TF (Onda FG, Onda IC), Nike Magista Obra FG, дитячі моделі Nike Magista. Окрім футбольних бутс, бренд випускає футбольні м’ячі.
4. Баскетбольні бутси. Четверту серію створено спеціально для баскетболу. Шкіряні кросівки, зазвичай високі. Взуття не залишає слідів на покритті, підошва не дозволяє швидко реагувати і пересуватися.
5. Універсальне спортивне взуття. Це різноманітні види для різних занять. Це шиповане взуття для бейсболу, американського футболу, взуття для бігу, колекція Nike Sportswear.

Інтернет магазин Найк пропонує лише оригінальну продукцію.
Також бренд випускає одяг Nike – спортивні речі з пряжі та тканини, що розроблені спеціально для занять спортом. Вони забезпечують сухість, комфорт, а також природну вентиляцію і легкість рухів. Моделі розроблені індивідуально, відповідно до статі та видів спорту з урахуванням всіх особливостей і потреб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.