Як вибрати садовий подрібнювач?*

Як вибрати садовий подрібнювач?*
Розглядаєте покупку подрібнювача гілок і не знаєте, який вибрати? Скористайтеся рекомендаціями експертів STIHL на сайті https://www.stihl.ua/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%8F-STIHL/098343/%D0%A1%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%96-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B1%D0%BD%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D1%87%D1%96.aspx де представлено багато корисної інформації. В даний час подрібнювач – це унікальне обладнання, яке допоможе вам впоратися з утилізацією і переробкою гілок, трави та інших деревних відходів.

Вибір подрібнювача залежить від ваших потреб


Подрібнювач гілок це пристрій, який виявиться корисним в саду круглий рік. Без сумніву, це полегшує роботу і допомагає підтримувати порядок на ділянці. Його основна функція полягає в подрібненні зелених частин рослин і більш дрібних гілок. За допомогою подрібнювача ми легко і швидко позбудемося купи гілок, яка залягає у дворі, і ми не знаємо, що з нею робити.

Купуючи подрібнювач для гілок, ми повинні визначити ваші потреби. В асортименті є вибір дизельних і електричних подрібнювачів різної потужності.

У невеликому дворі, де дерева невеликі, звичайно, досить електричного. Ці подрібнювачі мають потужність від 1,2 до 2,8 кВт.
Якщо ми хочемо подрібнювати гілки великого діаметру, або їх дуже багато, краще вибрати подрібнювач з дизельним або бензиновим приводом з набагато більшою потужністю.
Дизельні шредери (професійні) мають від 1,2 до 6 кВт. Їх також відрізняє простота переміщення, так як вони без кабелю. Він також стане в нагоді власникам садів, де не скрізь є електрика.
У подрібнювачах ми виділяємо 3 види ріжучих елементів: ножі, зубчастий ролик, турбіна з ножами. У більш дешевих моделях ріжучим елементом є обертові ножі. Такі подрібнювачі відмінно справляються з обрізанням тонких гілочок і стебел багаторічників.

Ріжучі деталі


Моделі з черв'ячним приводом призначені для різання більш твердих і товстих гілок. Для садів і садиб з великою кількістю товстих гілок радимо придбати пристрій з подрібнювачем у вигляді зубчастого ролика або турбіни з декількома масивними ножами.

Купівля подрібнювача з функцією втягування гілок буде великим полегшенням. Тоді досить тільки контролювати втягування і тільки іноді штовхати гілки, наприклад, коли виникає якась проблема: занадто товстий матеріал, застрягання ножів і так далі. У подрібнювачі без приводу гілки потрібно штовхати. Крім того, перевірте, чи дозволяє пристрій змінювати напрямок роботи (задній хід) і витягувати застряглі гілки.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.