Що відомо про трикімнатні апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence*

Що відомо про трикімнатні апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence*
Якщо у вас велика сім'я, і ви хочете, щоб у кожного був особистий простір, зверніть увагу на трикімнатні апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence. Курортна резиденція зводиться в Одесі, біля Чорного моря. У резидентів буде можливість зустрічати світанки на власній терасі, а ввечері — гуляти вздовж узбережжя.

Огляд трикімнатних апартаментів


Як правило, різниця у вартості двокімнатних і трикімнатних апартаментів незначна, а приватного простору — більше. Саме тому багато інвесторів віддають перевагу останнім. Це оптимальний варіант як для молодят, які планують вагітність, так і для великої родини. Є можливість організувати спальню, дитячу, кабінет та вітальню з домашнім кінотеатром.

Загальна площа трикімнатних апартаментів у KANDINSKY варіюється від 106,1 кв. м до 245,75 кв. м. Висота стель досягає трьох метрів. Встановлено панорамні вікна, які забезпечують якісну інсоляцію. В апартаментах є три спальні, кухня-їдальня, ванна кімната, гостьовий санвузол і тераса або лоджія. При правильному зонуванні вдасться створити затишний та поліфункціональний простір, який задовольнить потреби всіх членів сім'ї.

Ключові факти про KANDINSKY Odessa Residence


Забудовники — Perfect Group, Citex Development і SAGA Development.

Комплекс будується за декілька хвилин пішки від Чорного моря. Адреса: Французький бульвар, 63/65. Дорога до центру міста на автомобілі займає 10 хвилин.

Резиденція привертає увагу виразною параметричною архітектурою. Нестандартну форму фасадів вночі підкреслюватиме динамічне підсвічування. В основі медіаконтенту — морська тематика.

Оперативно розв'язуватиме різноманітні побутові питання резидентів управляюча компанія ATMOSFERA. Мешканці отримають доступ до мобільного застосунку SFERA, за допомогою якого можна буде викликати майстрів для проведення ремонту, замовляти послуги клінінгу, оплачувати комунальні рахунки, стежити за прибудинковою територією.

На території працюватимуть фешенебельні кав’ярні та ресторани, басейн з дивовижною панорамою, сучасний фітнес-клуб, салон краси, дитячий садок з креативними ігровими просторами. Залишити автомобіль можна буде в підземному паркінгу.

За деталями щодо купівлі нерухомості в житловому комплексі КАНДИНСЬКИЙ звертайтеся до відділу продажів. На офіційному сайті можна ознайомитися з плануваннями, подивитися аерообліт та почитати новини щодо проєкту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що відомо про трикімнатні апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence*
06 грудень, 2020, 18:36