Три причини інвестувати в комерційну нерухомість у ЖК HAPPY HOUSE*

Зважившись на інвестування у нежитлову нерухомість, важливо визначитися з об'єктом. Сьогодні більшість забудовників відводять перші поверхи новобудов під об'єкти комерційного призначення. Відмінна локація для бізнесу — житловий комплекс HAPPY HOUSE, що розташований на проспекті Перемоги.


Приваблива локація


Нежитлова нерухомість, що знаходиться у місці з високим пішохідним трафіком, забезпечує бізнесу впізнаваність. ЖК ХЕППІ ХАУС будується на одній з головних транспортних артерій правого берега столиці. Адреса: просп. Перемоги, 72. За десять хвилин пішки розташована станція метро «Берестейська».

Безпосередньо поруч є тролейбусні та автобусні зупинки. Ті, хто працюватиме тут, зможуть з легкістю діставатися у будь-яку точку міста. У пішому доступі знаходиться парк «Нивки», де буде можливість відпочивати під час обідньої перерви.

Ретельно продумані комерційні приміщення


Перші поверхи житлового комплексу HAPPY HOUSE займатиме комерційна нерухомість. Загальна площа — 1300 кв. м. Базові планування враховують специфіку бізнесу. Основні напрямки:

Дошкільний заклад. Заплановано відкриття сучасного дитячого садка та центру розвитку дитини. Площа становить 254 кв. м.

Ресторан. Доцільно відкрити сімейний ресторан або концептуальну кав’ярню. У приміщенні передбачено всі необхідні комунікації. Можна організувати літній майданчик. Площа становить 212 кв. м.

Торгівля. Запроєктовано просторе приміщення площею 210 кв. м під магазин. Вхід знаходиться з фасадного боку будівлі, а для завантаження товарів передбачено окремий вхід з тильного боку.

Офісні приміщення. На вибір представлена нерухомість різного метражу та конфігурацій. Загальна площа — близько 695 кв. м. Приміщення мають окремі вхідні групи. Великі панорамні вікна забезпечують відмінний рівень інсоляції. Офіси ідеально підходять для агентств нерухомості, кабінетів нотаріусів тощо.

Якісний сервіс


Розв’язанням різноманітних побутових питань займатиметься управляюча компанія ATMOSFERA. Оплачувати сервісні та комунальні рахунки можна буде в мобільному застосунку SFERA.

Якщо у вас виникли питання щодо купівлі нежитлових приміщень в ЖК HAPPY HOUSE, звертайтеся до відділу продажів. Контакти та графік роботи шукайте на офіційному сайті проєкту. Є можливість замовити зворотний дзвінок — менеджер зателефонує у будь-який зручний для вас час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Три причини інвестувати в комерційну нерухомість у ЖК HAPPY HOUSE*
07 грудень, 2020, 10:51