Як побудувати успішний бізнес з товарами з Китаю*

 Як побудувати успішний бізнес з товарами з Китаю*
Одним з ключових етапів організації бізнесу в сфері рітейлу товарів з Китаю є пошук постачальника, який продасть якісний товар за найнижчою ціною. Знайти такого виробника самостійно не так легко, по-перше, в більшості випадків необхідно спілкуватися китайською, по-друге, важливо орієнтуватися на ринку іншої країни. Навіть якщо у вас вже є досвід побудови бізнесу, щоб мати можливість збільшувати дохід і розширюватися в подальшому, краще скористатися консультаційними послугами фахівців.

Пошук постачальника серед представників китайських фабрик


Якщо ви плануєте будувати серйозний бізнес і планомірно зростати в продажах, постачальника необхідно шукати саме на сайтах-агрегаторах для оптовиків. Для того щоб купувати безпосередньо у фабрик за мінімальною ціною, потрібно спілкуватися китайською мовою. До того ж необхідно буде перебудувати свою роботу під часовий пояс країни. Це створює певні проблеми були.
Однак, завдання, пов'язані з веденням переговорів набагато раціональніше делегувати, наприклад, скористатися послугами професійної компанії, з пошуку постачальників. Контакти і всю необхідну інформацію ви можете знайти тут, на сайті також докладні описані види послуг і вартість.

Оскільки компанія зацікавлена ​​в довгостроковому співробітництві, послуги з пошуку постачальників в рамках тарифу free надаються безкоштовно. У вас є можливість переконатися, що професіонали, які добре знаються на Китайському ринку, зможуть зробити роботу з пошуку потрібної вам продукції набагато швидше. Надалі при бажанні збільшити обороти ви також зможете звернутися за професійними послугами з пошуку постачальників. Послуга дозволить не тільки заощадити власний час, а й знизити витрати на собівартість товарів.

Як відбувається співробітництво при пошуку постачальника


Раціональне рішення делегувати пошук товарів у Китаї фахівцям, які знаходяться на території цієї країни і вже ведуть співпрацю з кількома фабриками, дозволить заощадити і час і гроші, оскільки контакти постачальника ви отримаєте швидше за все вже на наступний день. Співпраця відбувається в кілька етапів:
- ви заповнюєте заявку із зазначенням всіх побажань щодо товару;
- отримуєте відповідь на запит (для простих товарів пошук займає не більше доби, для складних - кілька днів);
- якщо вас задовольнив результат і ви хочете співпрацювати далі (отримати фото товарів, зразки), формується комерційну пропозицію і після внесення передоплати, фахівці починають працювати;
- ви отримуєте повний звіт по товарах і робите свій вибір;
- при необхідності фахівці викуповують товар і відправляють вам


Компанія, яка працює в Китаї і надає консультаційні послуги рітейлерам, відмінно розбирається в нюансах ведення бізнесу з виробниками. Завжди потрібно ретельна перевірка постачальника, інспекція продукції на відповідність заявленим характеристикам. Саме тому важливо мати свого агента на території країни.

У вас, як у керівника бізнесу, може виникнути питання, хто несе відповідальність за відповідність якості товару заявленого виробником. На всі послуги, які надають консультанти, поширюється гарантія від компанії Easy China Business. Таким чином, в разі будь-яких невідповідностей, ви маєте право розраховувати на компенсацію. Крім того додатковою гарантією служить репутація компанії, Easy China Business існує на ринку більше 6 років і має за плечима успішний досвід у розв'язанні питань пошуку фабрик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як побудувати успішний бізнес з товарами з Китаю*
10 грудень, 2020, 18:47