Для чого потрібні консультації психолога

Для чого потрібні консультації психолога
Якщо ви досягаєте точки свого життя, коли вам потрібна професійна допомога, ви хочете поговорити з кимось, кому довіряєте і з ким почуваєтесь комфортно. Хороший друг вміє слухати, але психолог має навички та професійну підготовку, які допоможуть вам навчитися керувати собою, розуміти що саме вас пригнічує.
Психологічні дослідження показують, що ваш розум і ваше тіло тісно пов’язані. У міру зниження психічного здоров’я фізичне також може погіршуватися. І якщо ваше фізичне здоров’я занепадає, ви можете почуватись психічно «занепалим». Психологія може допомогти вам зберегти здоров’я.
Ви можете покращити якість свого повсякденного життя, вибудувавши стійкість, яка допоможе вам адаптуватися до стресу. Стійкість — це не те, з чим ми народжуємося — це те, чого ми можемо навчитися з часом. Стійкі люди мають сильне емоційне благополуччя, здорові стосунки та оптимістичний світогляд. Доведено, що оптимізм та добрі стосунки покращують здоров’я!
Зверніть увагу на те, що ваше тіло говорить вам про стан вашого розуму. Наприклад, якщо у вас виникають головні болі, ваше тіло може говорити вам, що вам потрібна допомога в боротьбі з усім, що вас пригнічує.

Фактори, що впливають на психологічне здоров’я


Смерть, розлучення, втрата роботи, хронічні захворювання — ці ситуації можуть принести як величезний стрес, так і переживання у ваше життя.
Але навіть щоденні стресові фактори — з тими, з якими, на вашу думку, ви можете впоратися — можуть врешті-решт вразити вас, виводячи ваше життя з рівноваги та впливаючи як на ваше психологічне, так і на фізичне здоров’я.

Консультації психолога можуть допомогти у повсякденному житті


Психолог Олена Мітіна може допомогти вам подолати виклики та стреси, з якими ви стикаєтесь щодня, працюючи разом із вами для створення стратегій, що формують стійкість. На її сайті ви зможете записатись на консультацію, а також дізнатись про інші форми роботи, ціни та багато корисної інформації, яка допоможе вам впоратися зі складними думками та почуттями, які можуть вплинути на ваше повсякденне життя.

Психологічне благополуччя та стійкість до стресів йдуть рука об руку і забезпечують:
• Здатність складати реалістичні плани боротьби зі стресорами у своєму житті та їх здійснення
• Позитивний погляд на себе та впевненість у своїх силах, здатність протистояти життєвим викликам
• Навички спілкування та розв'язання проблем
• Здатність керувати сильними почуттями, негативним мисленням та нездоровою поведінкою, коли ви перебуваєте в стресі
• Способи уникнення захворювань, спричинених стресом і тривогою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.