Послуги адвоката по кримінальним справам у Києві: захист вашої свободи*

Послуги адвоката по кримінальним справам у Києві: захист вашої свободи*
Кримінальний Кодекс стосується найбільш серйозних злочинів: дій, спрямованих проти здоров'я, життя або майна інших осіб. Опинившись у ролі підозрюваного або потерпілого у такій справі, більшість людей почуває себе розгубленими, гаючи дорогоцінний час. У результаті ви можете отримати занадто суворий вирок суду або не домогтися справедливості для злочинця. Попередити це здатний кваліфікований адвокат по кримінальним справам!

Кому потрібен адвокат з кримінальних справ та коли його слід викликати


Особливість правоохоронної системи України у тому, що для підозрюваного адвокат у кримінальних справах може бути викликаний тільки після затримання. Інші учасники справи мають можливість скористатися правовою допомогою із самого початку слідства. Існує кілька категорій осіб, які потребують допомоги адвоката під час кримінального провадження.

Підозрювані, які були затримані правоохоронцями, мають право вимагати присутності свого захисника. Адвокат приймає участь в судовому засіданні при обранні міри запобіжного заходу, на допитах та слідчих експериментах. Також може проводити власне розслідування: зібрати додаткові докази на користь клієнта, допитувати свідків, проводити незалежні експертизи, попередить свавілля правоохоронців. За необхідності захисник подасть апеляцію.
Потерпілі від злочинних дій. Адвокат у кримінальному провадженні зі сторони потерпілого виступає як представник, який представляє інтереси свого клієнта під час слідства та в суді. Подає цивільний позов для отримання компенсації від матеріальної та моральної шкоди. Це дуже важливий етап, так як після отримання вироку засуджений може уникнути цього обов'язку! Також в рамках кримінального провадження представник приймає участь в перемовинах про добровільну компенсацію ще до вироку.
Свідки злочину. Адвокат для свідка виступає також у ролі представника. Участь адвоката на допитах свідка є також важливим моментом - це допоможе уникнути нав'язування тих чи інших свідчень, а часто і ризиків стати підозрюваним по справі. Захистить від порушення прав і свобод людини, від тиску з боку слідчих та суду.


Що уповноважений робити адвокат з кримінальних справ


Захист та представництво клієнта протягом всього кримінального провадження, контроль законності всіх дій та процедур. Захисник має право вести бесіди з клієнтом наодинці у необмеженому обсязі навіть у разі ув'язнення останнього. Будь яка інформація між адвокатом і клієнтом захищається адвокатською таємницею, ніякі документи та листи між ними не можуть бути вилучені поліцією.

Присутність під час допитів, допомога при обшуках та контроль інших слідчих дій. Таким чином адвокат слідкує за правомірністю дій співробітників внутрішніх органів.

Вивчення абсолютно усіх матеріалів справи, проведення власного розслідування. Це дозволяє встановити істину та звернути увагу на суттєві факти, які не були розглянуті раніше.

Участь у судових засіданнях, підготовка позовів, скарг, запитів, апеляцій, клопотань. Це багатостороння робота з документами та розробка стратегії захисту.

Якщо вам потрібен адвокат по кримінальним справам у Києві, звертайтеся лише до професіоналів, які мають великий досвід саме у цій сфері!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Послуги адвоката по кримінальним справам у Києві: захист вашої свободи*
11 грудень, 2020, 13:34