MasterZoo: все, що необхідно аби ваш улюбленець почував себе щасливим!*

MasterZoo: все, що необхідно аби ваш улюбленець почував себе щасливим!*
Наші маленькі друзі – птахи, рептилії, риби, собаки та коти дарують нам кожен день всю свою любов. Вони очікують на зворотній зв’язок, увагу до їх природних потреб. Для того, щоб зробити їх життя максимально комфортним та наповнити його приємними моментами їх власники звертаються до нас за різноманітними товарами:
• Високоякісним кормом;
• Гігієнічними наповнювачами для туалетів;
• Засобами для чищення акваріумів та тераріумів;
• Іграшками для активних забав;
• Декором для хаток гризунів, рептилій та птахів.
Продукцію найкращих виробників товарів для хатніх тварин можете знайти тут – ошийники, захисний одяг, препарати для лікування та багато іншого.

Ваш вірний друг чекає особистої зустрічі

Це не жарт! У наших зоомаркетах ти можеш обрати собі улюбленця, який буде дарувати безліч яскравих емоцій на кожен день. Якщо тобі чи твоїм близьким більш подобаються рептилії, то слід звернути увагу на кумедних хамелеонів чи бородатих агав, прудких еублефарів, а може навіть на приємного на дотик маїсового полоза.
В магазинах masterzoo.ua є великий вибір птахів, які будуть радувати вас своїм співом, невгамовним характером та неймовірною красою. Тут є і звичайні папуги, і екзотичні новозеландські какаріки. Дітлахам дуже подобається мати пари нерозлучників, вірність яких один одному навчають малечу співчувати та щирої любові.
Гризуни займають окреме місце у серці багатьох людей. Пухнастики зачаровують своєю ніжністю та тендітністю. В нашому зоомаркеті ви можете придбати справжнього друга – африканського їжачка, декоративного кролика, смішну шиншилу або невгамовну фретку.
Ну а ті, хто надає перевагу спокою та естетичності варто придивитися до різнокольорових рибок. У вашому домашньому чи офісному акваріумі можуть опинитися неймовірної краси півники, загадкові неони чи невеличкі сомики.

Смаколики для улюбленців найвищої якості

Здоров’я, зовнішній вигляд та настрій у хатніх тварин, як й в людей, дуже залежить від якості харчування. В нашому інтернет-магазині є великий вибір зоотоварів від найвідоміших світових брендів – Trixie, Pro Plan, Royal Canin, Gourmet та інших виробників.
Це не тільки корм, а й ветеринарні препарати, іграшки, засоби захисту від непогоди, декор. З товарами з нашого магазину ваш собака, кішка, папуга, та навіть рибка відчують виглядатимуть доглянутими, будуть радувати вас своєю здоровою активністю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якось замовляв у вас на сайті для собаки корм та повідок. прийшов заказ дуже швидко, якістю та ціноя я задоволен.
Відповісти
Останні новини
MasterZoo: все, що необхідно аби ваш улюбленець почував себе щасливим!*
13 грудень, 2020, 18:40