Магазин спецодягу - обираємо одяг за функціональним призначенням*

Магазин спецодягу - обираємо одяг за функціональним призначенням*
Виконання будь-якої фізичної праці передбачає необхідність робочого одягу. Даремно думати, що справа не лише у тому, щоб перевдягнувшись не забруднити власного одягу. Насправді, призначення його у тому, щоб захистити фахівця від можливого травмування під час виконання робочих завдань. Широкий асортимент такого одягу можна знайти в магазині спецодягу.

Основи вибору
Виконання певних видів робіт, що становлять небезпеку для здоров’я чи життя робітників передбачає законодавчі вимоги до форми одягу. У таких випадках деколи працівників забезпечує спецодягом безпосередньо компанія – роботодавець. Але у більшості випадків одяг потрібно купувати самостійно. У асортименті нашого Інтернет магазину є вогнестійка уніформа та одяг, призначений для захисту від впливу хімічних речовин.
Також, керівники багатьох фірм бажають, щоб робочий одяг був уніфікованим та відображав напрямок діяльності компанії. Це також не проблема, так як у нашої компанії є спеціальне технічне забезпечення для того, щоб нанести індивідуальні логотипи на будь які з представлених у каталозі нашого сайту моделі спецодягу.

Що стосується безпосереднього вибору, то у першу чергу слід враховувати наступні аспекти:
• Можливість дії шкідливих та небезпечних для життя факторів – пилу, холоду, агресивних хімічних речовин – костюм повинен надійно захистити робітника.
• Пору року, під час якої буде використовуватися комплект одягу.
• Зовнішній вигляд костюму.
• Якість одягу – щільність, надійність, зручність, натуральність матеріалів виготовлення.
Щодо останнього аспекту, то наш Інтернет магазин надає стовідсоткову гарантію якості на увесь асортимент товарів. Наша назва говорить сама за себе і робітник у придбаному у нас спецодязі буде почувати себе як справжній спецназівець.

Види та призначення
У залежності від виду діяльності, яку буде виконувати працівник, є можливість підібрати оптимальний варіант спецодягу, що захистить не лише від несприятливих атмосферних умов та пилу, але й від більш серйозних несприятливих для робітника факторів. У нас представлений одяг наступних категорій:
1. Захисний – створений для захисту власника від негативного впливу електричного струму, вогню чи будь якого іншого агресивного середовища. До комплектації таких костюмів додатково можна придбати захисні рукавиці, головні убори, щитки, окуляри та інші засоби спеціального захисту.
2. Водо відштовхуючий – тут назва говорить сама за себе і в більшості випадків його надягають на звичайний робочий одяг для захисту від дощу чи води.
3. Сигнальний – відмінності цього одягу у використанні при пошитті одягу яскравих сигнальних елементів, що захищають робітників, працюючих в умовах поганої видимості, чи робітників нічної зміни.

Окрім цього ми передбачили літні і зимні варіанти кожного типу одягу. Це дозволить уникнути незручностей, працювати у комфортних умовах а також застрахувати себе від теплового удару влітку, чи обмороження зимою.

Вибираючи спецодяг на сайті Інтернет магазину «Спецназ», не забувайте відразу підібрати взуття, рукавиці та засоби індивідуального захисту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.