Що подарувати батькам на Новий рік – ідеї від Донум*

Що подарувати батькам на Новий рік – ідеї від Донум*

Що подарувати батькам на Новий рік – найкращі варіанти


Батьки це найрідніші люди, які у нас є. Свого часу вони вклали у нас своє серце, душу та безсонні ночі. Тому, саме зараз, коли ми вже подорослішали нам дуже хочеться зробити подарунок батькам. Причому, не просто чергову книгу, комплект посуду матері чи люльку батькові, а щось таке, що запам’ятається батькам надовго, зробити такий подарунок… аж хочеться згадати фразу з легендарного кінофільму «щоб душа розгорнулась і знову згорнулась». Сайт Donum це справді унікальна можливість зробити насправді незабутній подарунок.

Подарунок батькам на Новий рік: як порадувати рідних


Асортимент різноманітних за емоціями, тематичним напрямком та рівнем адреналіну варіантів у компанії надзвичайно великий. Тому ви можете обрати такий варіант подарунка на Новий рік, який на сто відсотків співпаде з вподобаннями Ваших батьків.
Це дуже важливо. Адже, якщо ви насправді щиро бажаєте порадувати своїх близьких, то обов’язково повинні відштовхуватися від їхніх особистих вподобань. Креативним батькам, що живуть у ногу з часом та полюбляють полоскотати нерви можна подарувати стрибок з парашутом, стрімку поїздку на мото-монстрі, або парний політ на літаку.
Як варіант можна запропонувати квести, кінні прогулянки, стрільбу та захоплюючі та цікаві екскурсії. Якщо Ваші батьки справжні гурмани Ви можете потішити їх найсправжнісінькими майстер класами від відомих ще поварів. Там вони зможуть навчитися готувати одну з обраних ними страв європейської, азіатської чи будь якої іншої кухні.
Ну і звісно, якщо Ваші батьки досі не втратили юнацького запалу та кохають один одного як у молоді роки, чому б Вам не подарувати їм ще більше романтики, запропонувавши романтичне побачення, романтичну вечерю або й цілий романтичний уікенд.
Звісно, Вам краще відомо, чому саме віддають перевагу Ваші батьки, тому – обирати Вам. А сайт компанії Донум надає Вам надзвичайно великий вибір різноманітних сюрпризів та подарунків, саме тут Ви зможете знайти те, що стане для Ваших батьків найсправжнісіньким новорічним сюрпризом.

Ідея новорічного подарунку: самі оригінальні варіанти


Якщо Ваші батьки відчувають спрагу швидкості та ніколи не проти промчатися як говориться «з вітерцем», Вам неодмінно потрібно звернути увагу на категорію «Драйв», що представлена на сайті Донум. Там до Вашої уваги:
• Картинги;
• Мотобури на піт байку;
• Прогулянки на баггі, квадроциклі чи позашляховику;
• Трофі-рейд на позашляховику.

Також до Вашої уваги майстер класи та курси екстремального водіння. Це далеко не все, що Ви зможете знайти у каталозі компанії і, повірте, тут однозначно знайдеться з чого вибрати подарунок для улюблених батьків.
Звісно, далеко не всім до вподоби настільки активний відпочинок, компанія Донум подбала і про те, щоб гарне дозвілля було гарантоване і тим людям, що понад усе люблять затишок і спокій. Наприклад, любителям спілкування з живою природою неодмінно сподобається можливість відвідати чудовий сучасний контактний зоопарк. Де ж ще можна посидіти з справжнім лемуром чи єнотом на колінах? А це далеко не всі тваринки, з якими можна поспілкуватися, як говориться «на живо», без решіток.
Якщо ж, до прикладу, Ваша матуся чи татусь полюбляють готувати, то знову ж таки для них представлені найрізноманітніші майстер класи по готуванню ексклюзивних страв.
Для комфортного та повноцінного відпочинку можна подарувати батькам курси ароматичного, класичного чи оздоровчо-лікувального масажу. Без сумніву також всі будуть у захваті від інноваційного космічного релаксу у спеціальній капсулі Natural Adjuster. Окрім приємних емоцій вона повністю відновить життєвий потенціал організму та подарує друге дихання.

Подарунок для двох батьків


Дбаючи про те, щоб усі залишилися задоволеними від наданих компанією послуг, Донум пропонує і парні подарунки. Ви можете звернути на них увагу у тому випадку, якщо Ваші батьки дуже люблять проводити увесь вільний час разом. Причому, зверніть увагу, що парні подарунки – емоції доступні у кожній з виставлених на сайті категорій. Це майстер класи (до речі, компанія пропонує їх у самих різноманітних напрямках, це і миловарення, і гра в більярд, і їзда на мотоциклі, і виготовлення свічок та багато іншого).
Також парними можуть бути:
• відвідини контактного зоопарку;
• політ на паратрайку, літаку чи вертольоті;
• мотопрогулянки чи прогулянки на кабріолетах.

По великому рахунку працівники Донума завжди йдуть на зустріч своїм замовникам і для будь якого подарунка – емоції зможуть підібрати парний варіант. Для цього потрібно зв’язатися з представником компанії та чітко обговорити з ним усе, що б Ви хотіли побачити у придбаному для батьків подарунку. Які б грандіозні ідеї не народилися у Вашій голові, вони завжди знайдуть втілення у емоційних подарунках, які пропонує Донум.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.