Переваги програмного забезпечення Waytobi*

Переваги програмного забезпечення Waytobi*
Організації застосовують KPI (набір ключових показників, що демонструють ефективність працівника) на декількох рівнях, щоб оцінити його успіх в досягненні цілей. Іноді складність і обмежена гнучкість деяких платформ ускладнюють реалізацію. Програмне забезпечення на сайті https://waytobi.com/ua/ допоможе вам створити прості елементи управління KPI, які легко використовувати, контролюючи всіх співробітників. Щоб застосовувати дане програмне забезпечення, не потрібно бути професійним фахівцем. Воно було створено для вирішення завдань, що стоять перед керівництвом будь-хто. Програмне забезпечення Waytobi дозволяє додавати і редагувати:

KPI;
користувачів;
інформаційні панелі;
звіти.


Скористайтеся перевагами ефективного відстеження KPI сьогодні і випередите своїх конкурентів.

Типи KPI


Відносна цінність набору вимірювань для бізнес-аналітики значно поліпшується, коли організація розуміє, як використовуються метрики? і як різні типи показників впливають на картину роботи організації. KPI можна розділити на кілька типів.

1. Виходи - це показники результатів, які показують, скільки роботи виконано, і визначають, що було вироблено.
2. Входи вимірюють атрибути (кількість, тип, якість) ресурсів, споживаних у процесах, які виробляють виходи.
3. Результати зосереджені на досягненнях або впливах і класифікуються як проміжні результати, такі як обізнаність про бренд клієнта (прямий результат, скажімо, маркетингових або комунікаційних результатів), або кінцеві результати, такі як утримання клієнтів або продажу (які обумовлені збільшенням впізнаваність бренду).
4. Показники проекту відповідають на питання про статус результатів і досягненні основних етапів реалізації важливих проектів або ініціатив.

Вимірювання процесу або діяльності фокусуються на тому, як ефективність, якість чи узгодженість конкретних процесів використовуються для отримання певного результату; вони також можуть вимірювати засоби контролю цього процесу, такі як використовувані інструменти / обладнання або процес навчання.

Що таке Waytobi?


Waytobi - це веб-рішення для відстеження, складання звітів і аналізу KPI, призначене для спрощення процесу управління KPI. Організації використовують KPI на декількох рівнях, щоб оцінити свій успіх в досягненні цілей. Іноді складність і обмежена гнучкість деяких платформ ускладнюють реалізацію. Waytobi допомагає компаніям будь-якого розміру відстежувати і підвищувати свою ефективність за допомогою комплексного онлайн-інструменту KPI.

Це просто, зручно, доступно і працює на автоматизованої платформі. Waytobi заснована на Інтернеті, тому ви можете отримати доступ до свого програмного забезпечення KPI в будь-якому місці, в будь-який час і з будь-якого пристрою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.