Відгуки про брокерської компанії Телетрейд*

Відгуки про брокерської компанії Телетрейд*
Який брокер є найпопулярнішим на території країн СНД? Більшість опитуваних без особливих роздумів відповість, що це Телетрейд. Дана посередницька фірма надає цілий комплекс фінансових послуг, скористатися якими може кожен бажаючий. Судячи з відгуків клієнтів, рівень обслуговування є досить високим, співробітники брокерської фірми вміють знаходити індивідуальний підхід до кожного клієнта і задовольняти всі його потреби. У 2020 році організація включає в себе більше 20 філій, які функціонують на території 26 країн.

Телетрейд відгуки: загальна інформація


Початком історії компанії ТЕЛЕТРЕЙД можна назвати 1994 році, коли вона була юридично оформлена в Сент-Вінсент і Гренадіни. У 2011 році діяльність брокера була переведена в онлайн, завдяки чому користувачі отримали можливість читати Телетрейд відгуки в інтернеті. Діяльність даної брокерської фірми регулюється незалежною організацією CySEC. Також у брокера є ліцензія ЦРФІН, діюча тільки на території Росії. Навесні 2016 року компанія ТЕЛЕТРЕЙД отримала ліцензію від Центробанку РФ.

Багатьох інтернет-користувачів цікавить відповідь на питання, чому трейдери вибирають брокера Teletrade. Щоб розібратися з цим, необхідно зазначити ключові особливості компанії:
Торгівля на фінансових ринках валютними парами, CFD, ф'ючерсами і акціями

Безкоштовне навчання для новачків і курси підвищення кваліфікації для профі

Дуже вигідні інвестиційні рішення, що мають на увазі високу прибутковість

Якісна ринкова аналітика, економічний календар і стрічка новин


Для реєстрації на брокерської майданчику ТЕЛЕТРЕЙД достатньо заповнити особистими даними просту онлайн-форму.

Торгові умови


Після того, як трейдер пройшов процедуру реєстрації на офіційному сайті брокера ТЕЛЕТРЕЙД, йому потрібно відкрити торговий рахунок. Доступно два варіанти:

1. Стандартний.

2. Професійний.

Початківцям трейдерам краще починати з рахунку Стандартний. Досвідчені фінансові спекулянти можуть сміливо відкривати Професійний рахунок. Окремо відзначимо наявність безкоштовного демо-рахунку Телетрейд, який ідеально підходить для тестування нових стратегій і поліпшення навичок торгівлі.

Найбільш популярним є перший варіант рахунку. Це пов'язано з тим, що він пропонує найбільш оптимальні умови для початківців трейдерів. Торгові умови на рахунку Стандартний:

Спред - фіксований (від 3-х пунктів)

Кредитне плече - до 1: 100

Технологія виконання - InstantExecution

Рівні відкладених ордерів - присутні

Функція Freeze Level - є


На брокерської майданчику ТЕЛЕТРЕЙД є цілий ряд додаткових сервісів, з перевагами яких можна ознайомитися тільки в процесі роботи. Ще один цікавий момент, про який часто згадують люди, які пишуть Teletrade відгуки - безкоштовне навчання для початківців трейдерів. Варто відзначити, що пройти курс навчання має можливість кожен зареєстрований користувач.

Тільки правдиві відгуки про Телетрейд


Якщо ви ніяк не можете визначитися з брокерською компанією, почитайте коментарі користувачів - зазвичай цього достатньо для того, щоб зробити розумний вибір. В інтернеті представлена ​​велика кількість спеціалізованих порталів-рейтингів, на яких можна ділитися своїм досвідом співпраці з різними посередницькими фірмами. Почитати відгуки про Телетрейд ви можете прямо зараз на нашому сайті. Ми ретельно перевіряємо всі написані коментарі, тому можемо гарантувати їх 100% достовірність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.