Лешмейкер – стиліст жіночого погляду*

Лешмейкер – стиліст жіночого погляду*
Саме термін «стиліст» найбільш вдало характеризує справжнього лешмейкера. Майстер по нарощуванню вій звучить більш «штампово» і сухо – а ці визначення абсолютно не підходять до творчої і в деякій мірі креативної професії. Справжній професіоналізм майстра полягає не лише в тому, щоб надійно закріпити штучні вії і гарантувати клієнтці те, що вони не відпадуть у розпалі вечірки чи під час ділової зустрічі.
Суть роботи лешмейкера полягає в тому, щоб вдало відкоректувати зовнішність жінки, змінивши при потребі форму очей та їх розріз. Звісно, навіть старання самого досвідченого та талановитого майстра не будуть виправдані , якщо в роботу підуть неякісні матеріали. Використовуючи продукцію всесвітньовідомого південнокорейського бренду Dlux Professional, що викладена на офіційному сайті, де можна знайти все для нарощування вій майстер гарантовано позбувається ризику купити контрафакт, що негативно вплине на результат його роботи.
Отож, визначившись з розхідними матеріалами можна оцінювати, чи підходить ця професія саме Вам.

Яким має бути лешмейкер


Окрім тонкого смаку, що без сумніву для лешмейкера головне, потрібна уважність та здатність виконувати кропітку роботу у котрій задіяні мініатюрні деталі, працювати з котрими слід надзвичайно акуратно.
Вміння довго залишатися на одному місці також невід’ємна складова майстра- лешмейкера. Навіть досвідчені спеціалісти на створення нового образу витрачають від півтори до двох годин. Що ж казати про новачків, яким часом для того щоб зробити жінку насправді чарівною може знадобитися і чотири години.
Звісно, дуже важлива комунікабельність. Вміння слухати і, головне – чути. Підтримувати діалог з клієнткою адже час, що знадобиться на зміну іміджу у тиші йтиме для неї дуже довго і без приємної розмови викличе роздратування.
Якщо Ви бачите у собі ці риси, то маєте великий шанс у майбутньому стати справжнім майстром моделювання або дизайну погляду, саме так часто називають успішних лешмейкерів.

Початок та перспективи


Для того щоб зробити перші кроки у обраній професії слід обрати для себе одну з шкіл, де навчають нарощуванню вій або спеціалізовані курси. Головне – ніколи не припиняйте самовдосконалюватися – приймайте участь у конкурсах та фестивалях, відвідуйте курси підвищення кваліфікації, адже б'юті індустрія мало чи не щомісяця пропонує нові образи, стилі, ідеї. Ставши справжнім профі Ви зможете зробити красивими і щасливими тисячі жінок і Вам завжди допомагатимуть у цьому матеріали для нарощування вій від Dlux Professional.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.