Швидко і надійно: куди звернутись для перевезення меблів в Києві*

Швидко і надійно: куди звернутись для перевезення меблів в Києві*
В цілому, квартирний переїзд справа в більшості приємна. Вона пов’язана з купівлею нового, кращого житла, розширенням житлової площі та новими, позитивними емоціями. Але, для того щоб настрій не був затьмарений зламаними меблями, побитим посудом чи загубленими книгами слід обирати солідні та перевірені часом компанії. Саме вони відповідають за якість своїх послуг та цілісність Ваших речей.
Компанія Transroad уже багато років надає послуги киянам та гостям міста. Причому, не слід вважати, що працівники компанії беруться не лише за масштабні переїзди. Зовсім ні, вони з однаковою акуратністю та уважністю займаються як офісними чи банківськими переїздами, так і перевезенням окремих габаритних речей. У компанію можна звернутися якщо потрібна перевозка піаніно, шафи особистих речей чи перевозка дивана Київ.
До речі, саме транспортування цих достатньо габаритних речей потребує певних професіональних навиків на професіоналізму вантажників.

Перевезення дивана


Як би дивно це не звучало, але транспортування диванів рахується складним видом вантажних перевезень і поступається місцем лише піаніно та роялям. Спеціалістам Transroad добре відома специфіка роботи як з розбірними моделями диванів, так і з стаціонарними диванами (тими, що не розбираються). Залежно від різновидності Вашого дивану, вони виконають усі необхідні роботи:
• розберуть та зберуть диван на новому місці, притримуючись чіткого алгоритму дій;
• винесуть та занесуть громіздкі меблі, що не розбираються навіть через маленькі коридорчики під’їздів;
• надійно запакують диван в спеціальні матеріали, що додатково захищатиме меблі та не дозволить їм забруднитися;
• при потребі надійно зафіксують рухомі деталі.

Перевезення піаніно


Піаніно чи фортепіано, незважаючи на габарити є дуже делікатними інструментами, що потребують надзвичайно акуратного відношення при транспортуванні. При цьому не слід забувати про їх суттєву вагу – якщо вага звичайного домашнього піаніно стартує від 100 кг ( у середньому розповсюджені моделі вагою 200-250 кг), то вага концертного роялю може досягати і пів тони.
При цьому, слід зауважити, що при переїзді ні в якому випадку не можна:
• нахиляти інструмент;
• допускати, щоб до середини потрапили пил і бруд.
Також дуже не бажано щоб піаніно чи рояль зазнавали вібрацій. Кваліфіковані вантажники виконують ці вимоги. Злагоджена команда кремезних чоловіків зносить та заносить інструмент з одного приміщення в інше, допускаючи при цьому хіба що мінімальний уклін. Для того щоб запобігти пошкодженням перед транспортуванням піаніно надійно упаковується у спеціальний матеріал.

Отож, незалежно від того, які саме меблі Вам потрібно перевезти, пам’ятайте, що головне будь якому переїзді це досвід та професійні навики вантажників. Саме ці дві складові забезпечують цілість ваших речей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Швидко і надійно: куди звернутись для перевезення меблів в Києві*
23 грудень, 2020, 18:47