Як організувати цікаву та насичену екскурсію в Ізраїлі*

Як організувати цікаву та насичену екскурсію в Ізраїлі*
Сонячний та привітний Ізраїль надзвичайно гостинна країна. Усі, хто хоч раз перетнув кордон Ізраїлю прагнуть повернутися сюди ще раз. Загадкова та таємнича історія зберігає у собі безліч цікавих фактів. Саме тому, далеко не всі туристи, можуть самостійно знайти найцікавіші визначні пам’ятки.

Тут на допомогу прийде Екскурсаріум https://excursarium.com/, що пропонує надзвичайно захоплюючі та змістовні екскурсії. В залежності від вподобань, Ви можете обрати для себе індивідуальну чи групову екскурсію. Окрім цього можна вибрати й більш екзотичні способи - є піші, велосипедні та навіть кінні варіанти.
Незважаючи на те, що Ізраїль не є великою за площею країною, подивитися тут однозначно є на що. Без професіонального гіда зорієнтуватися у різноманітті визначних пам’яток історії та літератури практично неможливо. Щодо самих гідів, то кожен з них володіє своїм особистим неповторним стилем та знає цікаві історії, якими з задоволенням поділиться з вами.

Для любителів відео чи фотозйомки гід може порекомендувати надзвичайно мальовничі краєвиди. Фото з ними ще довгі роки нагадуватимуть Вам про чудову подорож і частково це буде можливим завдяки оригінальному творчому підходу гіда до Вашої екскурсії.
Переважно туристи обирають для себе одноденні екскурсії. Це дозволяє оглядати обране місто ціле направлено і не перенавантажувати себе. Ввечері, сповнені яскравими враженнями та емоціями Ви зможете повернутися до комфортабельного готельного номеру, відпочити та ще раз уявно пережити отримані враження.

Замовляючи екскурсію на сайті Екскурсаріум, Ви отримуєте можливість відразу вказати її бажаний напрямок. Якщо Вам більше подобається повноцінна й глибока інформація відносно усіх місць, які ви відвідаєте по маршруту екскурсії – до Вашої уваги гід, що розповість Вам усе надзвичайно детально та докладно як у історичному, так і у археологічному чи мистецькому аспекті.
Якщо ж Вам більше до вподоби легкий відпочинок без «мізкового штурму» - вкажіть це при заповненні заявки і під час екскурсії будете слухати лише легкі, ненав’язливі але в той же час надзвичайно цікаві історії. До речі, усі екскурсії російськомовні і Вам не прийдеться оглядати історичні пам’ятки з розмовником в руках.

І, напевне, одна з самих головніших переваг Екскурсаріуму – кожен з гідів, послуги яких представлені на сайті має державну ліцензію. Тобто, Ви можете бути впевнені у достовірності почутої інформації. Отож, вам залишається обрати вид та напрямок екскурсії і усе – приємного Вам відпочинку у Ізраїлі!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.