Ремонт телевізорів – якість та демократична вартість*

Ремонт телевізорів – якість та демократична вартість*
Купуючи новий телевізор, ми радіємо кольоровій гамі зображення, якісному стереозвуку та усім іншим функціям, що передбачені у сучасних телевізорах.
На жаль, бувають і випадки, коли навіть нові рідкокристалічні телевізори потребують ремонту. Це може бути як наслідком порушень правил зберігання, транспортування чи експлуатації, так і заводським браком. Не всі помилки виробника даються взнаки відразу ж в перші місяці роботи телевізора.

У будь якому випадку, відразу після того, як Ви помітили, що телевізор працює не так як потрібно, звертайтеся ремонт телевізорів LG. Кваліфіковані спеціалісти виконають діагностику та відремонтують телевізор, повернувши Вам можливість знову насолоджуватися переглядом улюблених ільмів та телепередач.

Найчастіше користувачі звертаються у майстерню коли:


1. Зображення відсутнє і екран повністю чорний Причиною цього може бути перегорання блоку живлення чи декодеру кольорів. Можливо вийшов з ладу відео підсилювач або зламалася матриця.
2. На екрані помітні місця з затемненнями – можливо згоріла лампа підсвітки, або високовольтний перетворювач. Також міг вийти з ладу інвертор чи згоріти сама лампа. Останнє в більшості випадків зустрічається після удару чи падіння телевізора.
3. Екран «сніжить» - низька якість сигналу ТВ, збиті настройки
4. Картинка мигає – телевізор перегрівається, вийшла з ладу лампа підсвітки.
5. Кожне порушення спричинене певною причиною. Саме її виявить та усуне спеціаліст Телефрасту. Розглянемо самі розповсюджені з причин, проблеми з антеною, чи несправність ТВ-тюнера, що відповідає за прийом сигналу.
6. Телевізор показує як «тепловізор» - тут у будь якому випадку знадобиться пере прошивка телевізора.
7. Чорні плями на екрані можуть бути наслідком того, що у телевізор потрапила рідина. Якщо плями маленькі – можливо вийшли з ладу рідкі кристали.
8. Горизонтальні різнокольорові полоси – наслідок того, що в блоці живлення вздутий конденсатор, або відмова плати субмодуля.
9. Вертикальні та горизонтальні полоси - деколи можуть свідчити про погано підключений кабель чи неправильні налаштування. Також може перегоріти чи замкнути контролер матриці.
10. Важливо що чорні полоси можуть бути наслідком порушень в роботі дешифратора. Такі проблеми можуть виникнути після різкого перепаду напруги.

Це далеко не усі проблеми які, хача й вкрай рідко, можуть виникнути з рідкокристалічним телевізором LG. У компанії Телефраст є усе необхідне технічне забезпечення для того щоб виконати ремонт телевізора незалежно від його складності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.