Як краще обрати комфортні і стильні панчохи*

Як краще обрати комфортні  і стильні панчохи*
Ви ще не пробували надягати панчохи замість звичних капронових колготок? Якщо ні – то даремно. Ця деталь жіночого гардеробу надзвичайно стильно та сексуально дивиться на струнких жіночих ніжках. Але, для того щоб панчохи в дійсності приносили не тільки гордість від захопливих поглядів представників протилежної статі, але й були комфортними під час носіння, потрібно правильно підібрати модель, широке різноманіття яких можна знайти з посиланням https://legs.com.ua/catalog/chulki.
У першу чергу перед тим як обирати панчохи потрібно визначитися яка саме модель Вам підійде більше – звичайні чи з спеціальним поясом. Звичайні панчохи тримаються на нозі завдяки спеціальним липким вставкам і ніякі особливі рекомендації тут не потрібні.
Якщо Ви обрали модель з поясом – натягніть його на талію та закріпіть застібками. При цьому поправте пояс так, щоб застібки були розташовані максимально зручно для Вас.

Після цього одягніть панчохи та поправте бретелі. Відрегулюйте їх, звертаючи увагу на те, щоб крючки, що розташовані позаду не надто міцно фіксували панчоху – інакше Ви просто не зможете вільно нахилятися. Правильно відрегульовані бретелі збоку на 2.5 см коротші, а спереду на 5 см коротші ніж на задній стороні.
І, поверх поясу одягніть нижню білизну. Це може здаватися дивним, але ситуація виглядає саме так. Адже якщо ви одягнете білизну під пояс, то щоразу, коли виникне відповідна потреба, Вам прийдеться розщіпати усі застібки та бретельки.
Для того щоб пояс гарно тримався потрібно підбирати його під власну фігуру, враховуючи наступні рекомендації:
1. Розмір – якщо Ви не можете визначити розмір правильно зверніть увагу на пояси, що регулюються.
2. Застібки – бажано вибирати моделі з металічними застібками, вони триматимуть панчохи надійніше, ніж їх пластикові аналоги. Останні до речі досить часто ламаються.
3. Бретелі – універсальним рахується пояс на 6 бретелей з еластичними ремінцями. Вони не перешкоджають рухам та краще тримають. Однак, багато жінок віддають перевагу поясам, на котрих є 8 або 10 бретелей. Вони вважають їх більш надійними та практичними. Це саме відноситься і до більш товстих ремінців.

Що стосується ширини пояса чи матеріалу його виготовлення, то тут в першу чергу все залежить від того чи плануєте ви користуватися поясом щодня. В такому випадку краще підійде широкий пояс. Якщо ж панчохи Ви купуєте «на вихід» можна обирати тоненький поясок.
Ось і все, тепер Вам залишилось лише обрати у Інтернет магазині “LEGS” панчохи, які будуть Вам до вподоби і починати підкоряти світ!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.